Setari Cookie-uri

5 Prietene toxice din viata ta

Unele dintre prietenele tale sunt amuzante, altele sunt petrecarete, mai sunt si cele care nu te lasa la greu, dar ce parere ai despre cele daunatoare? cele care sunt considerate prietene toxice?

De cate ori esti in preajma ei se intampla sa faca glume sarcastice, si chiar daca nu sunt neaparat la adresa ta te gandesti ca face acest lucru atunci cand nu esti in preajma, si cel mai rau, glumele ei sarcastice te au pe tine ca si subiect.

3. Distrugatoarea de mituri

Iti vine greu sa crezi, dar te asigur ca exista o astfel de prietena si o ai si tu fara sa iti dai seama cat este de daunatoare pentru tine. Este prietena pe care o intrebi daca te-ai ingrasat si iti spune ca arati foarte bine, iar atunci cand are ocazia iti ofera o portie de mancare in plus.

Este prietena care te sustine indiferent de situatie, iar atunci cand se straduieste atat de mult sa iti ridice moralul, o face pentru a se pune singura intr-o lumina buna.

4. Cea care iti termina propozitiile

Ai putea spune ca ea este cea mai buna prietena a ta pentru ca te cunoaste cel mai bine si stie exact ce gandesti pentru ca de cele mai multe ori te completeaza. De fapt ea este o cititoare de ganduri care simte ce vrei sa spui si de fiecare data intervine aunci cand povestesti ceva chiar daca nu stie despre ce este vorba.

Citește și:

Prin acest lucru ea urmareste sa te intrerupa astfel incat sa fie in centrul atentiei chiar daca nu are nimic interesant de spus.

5. Prietena disponibila oricand si pentru orice

Nu este cea care te sustine la bine si la rau indiferent de ceea ce trebuie sa faca. Este acel tip de persoana pe care atunci cand o intrebi ce vrea sa faca iti spune: "Mi-e indiferent. Tu ce vrei sa facem?". Este prietena fara personalitate care traieste prin intermediul tau, care asteapta sa iei toate deciziile in locul ei pentru ca asa considera ca este mai usor.

Prin atitudinea ei nu face decat sa iti produca o stare de stres atunci cand trebuie sa va intalniti sau atunci cand trebuie sa alegeti ceva, pentru ca ea se bazeaza mereu pe tine si este de acord cu orice ai alege tu.

Foto prima pagina roscata si blinda sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.