Setari Cookie-uri

5 filme de dragoste pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata

Cele mai emotionante productii cinematografice

Dragostea a fost sursa de inspiratie pentru artisti cam de cand au descoperit oamenii ca se pot exprima prin forme vizuale de comunicare. De aceea, nici cinematografia nu avea cum sa faca rabat de la regula.

Sigur, marile si micile ecrane sunt invadate de multe ori de filme nereusite, seci si cu un joc actoricesc absolut penibil. La capatul opus se afla acele filme care te fac sa suspini in batista si la 15 ani dar si la 80. Dintre toate acestea, am ales 5 filme de dragoste pe care le poti viziona si online care iti vor ramane intiparite in minte si in suflet.

1. Ghost – Fantoma mea iubita ( 1990)

Este unul dintre acele filme in care dragostea transcede absolut orice, inclusiv moartea. Atunci cand Sam este luat de langa ea printr-o moarte cruda si nedreapta, toata lumea lui Molly se prabuseste.

Prin intermediul lui Oda Mae Brown, fantoma lui Sam reuseste sa ia legatura cu iubita lui si sa o protejeze de intentiile malefice ale lui Carl Bruner, cel care i-a planuit moartea.

Citește și:

Desi cei doi nu vor putea sa fie impreuna in aceasta viata, ei raman cu convingerea ca se vor intalni pe lumea cealalta.

Povestea lor de dragoste a impresionat o lume intreaga iar pelicula a fost rasplatita cu doua premii Oscar.

Citeste pe Kudika

Legaturi periculoase: Idilele imorale din pelicule de Hollywood

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.