Setari Cookie-uri

5 filme de dragoste pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata

Cele mai emotionante productii cinematografice

4. City of Angels – Ingerul pazitor (1998)

Seth este unul dintre ingerii care vegheaza asupra marelui oras Los Angeles. Slujba lui este sa conduca spiritele oamenilor dupa ce acestia mor. Cu toate acestea, el insusi nu a trait niciodata in pielea unui om si este lipsit de simturi ca mirosul, pipaitul sau gustul.

De aceea lui ii este foarte greu sa inteleaga toate sentimentele prin care poate trece un om. Asta cel putin pana cand se indragosteste de doctorita Maggie Rice. Desi aceasta este la inceput foarte reticenta fata de Seth si de aparitiile sale misterioase, treptat si ea se lasa cucerita.

Ingerul este pus astfel in fata unei alegeri dificile: sa ramana mai departe in starea sa divina sau sa se „sinucida” si sa se tranforme in om pentru a se bucura de dragostea femeii.

Alege pana la urma a doua varianta si se arunca in gol pentru a ajunge fiinta umana. Desi cei doi se vor iubi iar Seth are ocazia sa simta toate fericirea pe care o poate darui dragostea trupeasca, povestea lor va avea un final neasteptat si usor cinic, insa cat se poate de uman.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.