Setari Cookie-uri

Lista marelui 30: Ce trebuie sa bifezi pana la 30 de ani

30 de lucruri pe care orice femeie trebuie sa le faca pana la varsta de 30 de ani

Se spune ca femeile cresc pana la 20 de ani, se maturizeaza pana la 30 iar dupa aceasta varsta infloresc pur si simplu. Aici este probabil cel mai important prag psihologic pentru cei mai multi dintre noi.

La 30 de ani facem in sfarsit marele pas catre maturitate si ne pregatim pentru marile responsabilitati ale vietii. De aceea, am intocmit o lista cu 30 de lucruri pe care o femeie trebuie sa le faca.

1. Calatoreste! Trebuie sa faci cel putin o excursie in afara tarii inainte sa implinesti 30 de ani. Economiseste cu grija si viziteaza macar un centru cultural al lumii. Daca esti mai curajoasa din fire, fa-o singura!

2. Si apropo de calatorii, fa un tur al intregii tari!

3. Gaseste-ti jobul potrivit! O vorba spune ca daca iti iubesti munca, nu vei simti ca lucrezi nici macar o zi din viata.

foto shutterstock femeie cu ochi verzi

4. Citeste! Citeste! Citeste! Este cea mai buna cale de a-ti dezvolta vocabularul si pentru a-ti deschide perspective noi. Fereste-te de romanele de duzina chic, glam, glitz sau cum li se mai zice. Chic, glam si gltiz trebuie sa descrie o rochie de seara, nu o carte buna.

Citește și:

Descopera TOP 10 cele mai frumoasa carti de dragoste din toate timpurile

5. Fa voluntariat pentru o cauza in care crezi! Sacrifica-ti cateva week-end-uri din an pentru a da o mana de ajutor oamenilor mai putin norocosi.

6. Indragosteste-te! Nu trebuie sa iti gasesti marea dragoste pana la marele 30 dar da-ti voie sa iti pierzi capul si inima in fata cuiva macar o data pana la aceasta varsta

7. Locuieste pe cont propriu, fie doar si pentru o scurta perioada de timp.

8. Studiaza-ti arborele genealogic! Vei gasi cu siguranta lucruri interesante despre familia ta si cine stie, poate descoperi ca ai ceva origini nobile. In definitiv, asa a aflat printul Charles ca este inrudit cu Vlad Tepes.

9. Ia-ti permisul de conducere! Chiar daca barbatii sunt rautaciosi si spun ca femeile nu se pricep la sofat, demonstreaza-le contrariul. Nu exista soferi fara talent, exista doar soferi fara experienta.

Citește și:

10. Scrie! Tine-ti un jurnal, scrie poezii, o piesa de teatru, un roman, un blog, orice! Vei descoperi ca scrisul este o foarte eficienta terapie.

11. Cumpara-ti din banii tai o rochie de seara foarte scumpa si simte-te ca o diva la un eveniment special.

12. Experimenteaza in bucatarie: gateste cele mai traznite lucruri care iti trec prin cap, joaca-te cu aromele si simte-te bine! Gateste pentru propria ta placere, nu pentru a altcuiva.

13. Uita-te la cel putin 10% din Top 250 cele mai bune filme facute vreodata.

Descopera pe Kudika TOP 5 filme de dragoste pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata

14. Invata o limba straina “exotica”: hindusa, araba, idis, chineza, orice iti trece prin cap din simplul motiv ca poti si meriti sa iti deschizi orizonturile!

15. Fa-ti un abonament la o sala de sport si mergi macar de doua ori pe saptamana.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.