Setari Cookie-uri

Top 5 seriale noi pe care trebuie sa le vezi in aceasta toamna

Seriale de top pentru noptile reci de toamna

Fiecare dintre noi are acel serial de suflet pe care il poate revedea de zeci de ori, din care stie replici pe dinafara si a plans cot la cot cu personajul principal.

Toamna aceasta se anunta a fi plina de seriale incitante care acopera cele mai vaste subiecte, de la sex si psihologia umana pana la vampiri, vrajitoare, demoni, apocalipse si supereroi.

1. The Originals

Premiera: 3 octombrie 2013

Nota IMDB: 7,9

Daca ti-au placut aventurile fratilor Salvatore din „The Vampire Diaries”, atunci s-ar putea sa iti placa si spin off-ul care ii are in centrul actiunii pe cei mai batrani vampiri din lume: Elijah, Klaus si Rebekah.

Cei trei se muta in New Orleans pentru a recapata orasul din mainile lui Marcel. Mania puterii il va duce pe cinicul Klaus in situatii din care doar el ar putea sa iasa. Mai mult de atat, existenta sa va fi complicata de Hayley, varcolacul care ii poarta copilul in pantece. Si daca asta nu este suficient, ceata de vrajitoare din New Orleans nu e foarte multumita de prezenta sugatorilor de sange in oras si incearca sa ia masuri.

Citește și:

Daca pana acum aduce usor a Twilight, firul povestii este salvat de cinismul delicios al lui Klaus, planurile diabolice ale Rebekai si onoarea lui Elijah, chit ca o buna parte din episoade zace intr-un sicriu cu o tepusa in piept, "multumita" fratiorului sau.

Citeste pe Kudika.ro

TOP 5 personaje feminine din cele mai indragite seriale

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.