Setari Cookie-uri

12 Filme romantice pe care orice barbat trebuie sa le vada

Un articol despre dragoste pentru barbati. Sa nu ii neglijam si sa le dam o mana de ajutor pentru a ne putea intelege mai bine pe noi femeile care pentru ei suntem adevarate mistere.

Barbatii nu se dau in vat dupa filme romantice si asta nu este un lucru necunoscut. Daca nu e cu bataie, pistoale, sange si femei goale, clar nu este genul de film pe care l-ar prefera.

In timp ce noi femeile cautam filme romantice, povesti de dragoste, basme cu printi si printese, ei tind spre razboaie, povesti tragice si filme de actiune in mare parte.

Din cand in cand fac cate un compromis de dragul nostru si accepta sa vada si un film de dragoste cu toate ca nu vor intelege nimic si vor crede ca au pierdut doua ore pretioase din timpul lor in care puteau foarte bine sa initieze o partida incendiara de sex sau o activitate cu prietenii.

filme romantice

foto cuplu tanar stand pe canapea sursa shutterstock

Chiar daca sunt greu de convins, incercati sa le aratati acest articol partenerilor pentru ca acum o sa port o discutie cu ei.

Dragii mei, stiu ca probabil o sa spuneti ca sunt o frustrata si ca alta treaba nu am decat sa va dau voua sfaturi in timp ce voi stiti mai bine ce aveti de facut.

Citește și:

Nu este chiar asa. Eu vin cu o propunere pentru ca va aud mereu cum va bateti capul sa ne intelegeti pe noi femeile care reprezentam enigma existentei voastre.

Am sa va recomand cateva filme de unde aveti cateva lucruri de invatat despre iubire in general si despre conceptia de relatie asa cum trebuie ea privita astfel incat sa ne intelegeti mai bine punctul de vedere.


Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.