Setari Cookie-uri

5 Prietene pe care orice femeie trebuie sa le aiba

Noi femeile avem nevoie de atentie, avem nevoie de afectiune mai mult decat barbatii. Vrem sa fin inconjurate intotdeauna de prieteni astfel incat sa nu ne simtim singure pentru ca intervine un sentiment de nesiguranta nu tocmai placut. Iata care sunt cele cinci prietene pe care trebuie sa le ai!

Fiecare persoana are cercul propriu de prieteni pe care si l-a ales cu grija pentru ca prietenii sunt a doua familie. Ei sunt alaturi de tine in momente bune, in momente mai putin bune. Ei sunt alaturi de tine la distractie, la necaz si in momente importante din viata ta pentru ca ei aleg sa faca asta, nu pentru ca asa trebuie.

Tocmai pentru aceste lucruri prietenii sunt putini. Oameni pe care te poti baza indiferent de situatie si care fac asta fara sa astepte ceva in schimb. Ei sunt adevaratii prieteni pe care merita sa ii tii aproape.
In orice gasca sunt intalnite cateva tipologii de oameni.

Exista persoana amuzanta care intotdeauna te face sa razi, cel care este mereu pus pe distractie si dispus la orice ora sa mearga la o petrecere, omul bun care te ajuta intotdeauna, cel caruia te poti destanui si iti poate da cele mai bune sfaturi si lista poate continua.

Citește și:

foto fete petrecarete sursa shutterstock

Avem nevoie de toate aceste persoane in jurul nostru pentru a forma un grup unitar.

Nevoile unei femei insa sunt diferite de cele ale unui barbat. Daca un barbat are nevoie de un singur prieten care sa fie pasionat de sport si sa fie mereu pus pe sotii este suficient.

Femeile pe de alta parte au nevoie de mai multe prietene care se pot categoriza astfel:

1. Cea care spune mereu adevarul

O prietena adevarata iti va spune intotdeauna adevarul fara sa stea pe ganduri nici macar o clipa. Daca ea crede ca esti pe cale sa faci o prostie o sa iti spuna asta, sau daca rochia ta preferata nu iti este tocmai potrivita, nu te va menaja de teama sa nu iti raneasca sentimentele.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.