Setari Cookie-uri

5 Prietene pe care orice femeie trebuie sa le aiba

Noi femeile avem nevoie de atentie, avem nevoie de afectiune mai mult decat barbatii. Vrem sa fin inconjurate intotdeauna de prieteni astfel incat sa nu ne simtim singure pentru ca intervine un sentiment de nesiguranta nu tocmai placut. Iata care sunt cele cinci prietene pe care trebuie sa le ai!

Ai nevoie de ea pentru ca priveste lucrurile din afara, obiectiv, la rece si intotdeauna vei avea parte de consiliere sincera din partea ei.

2. Cea care este mereu pusa pe distractie

De cele mai multe ori va strangeti toate fetele si iesiti la un pahar de vorba, o noapte de distractie sau de ce nu, intr-un club la agatat. Se intampla de cele mai multe ori ca fiecare sa aiba altceva de facut, dar ea este cea care nu refuza niciodata o iesire in oras si iti este mereu alaturi in astfel de situatii.

3. Cea care iti este confidenta

Este prietena care te asculta mereu si este alaturi de tine in orice situatie. Este umarul pe care plangi de fiecare data si prima pe care o suni atunci cand ai o bucurie. Ea nu te va judeca niciodata si va fi acolo langa tine sa iti dea incredere si curaj sa mergi mai departe pe drumul tau.

4. Cea care iti inveseleste fiecare clipa

Citește și:

Oricat de suparata ai fi si oricate griji ai avea stii ca ea te va face sa razi si pentru o clipa sa uiti de toate problemele. Este prietena care te inveseleste de fiecare data si reuseste cu gratie sa iti aduca zambetul pe fata.

5. Cea care te incurajeaza sa mergi mai departe

Cu orice decizie pe care o iei ai tendinta sa o suni pe ea si sa o intrebi ce ar trebui sa faci. Pentru ca cel mai bine este sa inveti din propriile greseli si sa te bazezi pe intuitie ea cu siguranta te va sfatui sa mergi mai departe cu alegerea pe care ai facut-o, sa vezi ce se intampla si sa inveti ceva din toate astea.

Ele sunt cele cinci prietene de care orice femeie are nevoie.

foto colaj fete petrecarete sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.