Setari Cookie-uri

Cateva intrebari care iti vor schimba viata

Crezi ca o simpla intrebare iti poate schimba viata? Sau crezi ca aceste lucruri sunt cel putin fantasmagorice si preferi sa nu te gandesti la asta? Iata care sunt intrebarile care te pot face sa te schimbi la 180 de grade.

3. Unde gresesc?

Probabil ca este cea mai grea si mai dura intrebare pe care poti sa ti-o adresezi pentru ca este foarte greu sa iti dai singura seama unde gresesti intr-o anumita situatie. De cele mai multe ori ne punem aceasta intrebare cand ceva nu merge bine pe plan sentimental si nu reusim sa gasim un partener alaturi de care sa construim o relatie frumoasa si serioasa. Ne gandim ca suntem vinovate in mare pare si ca procedam gresit insa nu reusim sa vedem gresala. Sau atunci cand avem un job stabil si timpul trece fara sa se intrevada vreo promovare fie ea cat de mica. Laudele sefului sunt la ordinea zilei si toata lumea pare sa fie multumita de ceea ce faci insa fara vreun gand de promovare.

4. Ce imi place sa fac cel mai mult?

Psihologic vorbind, nimeni nu se naste cu un anumit talent ci acestea se dobandesc pe parcurs prin practica si exercitiu. Ca sa aflii ce iti place sa faci cel mai mult incearca sa faci cat mai multe: sa canti, sa pictezi, sa scrii, sa compui, sa vorbesti, sa comentezi, incearca orice si vezi ce lucru te provoaca cel mai mult. Incearca sa exploatezi acest talent si vei vedea ca vei deveni din ce in ce mai buna la asta.

Citește și:

5. Oare e bine sa incalc regulile?

Nimanui nu ii place ideea de a respecta anumite reguli si de cele mai multe ori avem tendinta de a le incalca sau cel putin ne gandim cum am putea face asta fara ca cineva sa isi dea seama. Daca fiecare dintre noi am respecta regulile ce ne sunt impuse de societate si de familie am trai probabil intr-o lume perfecta ceea ce este imposibil.

6. Am tot ce mi-am dorit, ce mai ramane de facut?

Ai jobul perfect,ai un partener asa cum ai visat, ai confortul financiar pe care il vroiai, ai casa pe care ti-o doreai. Toata viata ta este asa cum ai visat si cum ai planuit. Si acum ce mai ramane de facut? Mai multi bani? Mai multe case? Sa iti schimbi jobul? Sa initiezi o afacere? Ce se intampla atunci cand ai tot ceea ce ti-ai dorit? Ce faci mai departe?

Sunt doar cateva intrebari care te fac sa meditezi mai mult asupra a ceea ce faci, asupra a ceea ce vrei sa faci si de multe ori iti poti schimba anumite perceptii.

Citește și:

foto prima pagina femeie ganditoare sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.