Se spune ca viata adevarata incepe la 25 de ani. Atunci esti suficient de copt cat sa le filtrezi pe cele rele si suficient de tanar pentru a te bucura din plin de cele bune.

7 Lectii de viata puternice invatate din Alchimistul

Cand eram mici, ne doram sa crestem pentru ca oamenii mari par atat de stapani pe vietile lor si au raspunsurile la orice intrebare. Sigur, poti explica de ce e cald vara si frig (sau ma rog, aproape) iarna dar inca nu iti poti explica de ce te trezesti in unele dimineti cu spatele intepenit?

E clar, esti aproape de 25 de ani.

1. Dupa 25 de ani, metabolismul ta incepe sa functioneze doar dupa legi stiute de acesta. Daca pana acum ti-a fost destul de greu sa tii o dieta, stai sa vezi de acum incolo!

2. Iti aduci aminte ce faceai acum 2 ani si te buseste rasul din cauza grijilor inutile care te macinau.

3. Cuvintele cheie de la 15 ale lunii sunt factura, chirie, intretinere. Mancare luam pe bonuri.

4. Daca acum 5 ani, newsfeed-ul Facebook era plin cu poze din cluburi si vacante, acum musteste de fotografii de la nunti, botezuri, cezariene.

foto shutterstock silueta de femeie in leagan

5. Daca nu pui mana sa te casatoresti, toate babutele din neamul tau se vor uita cu mila la tine ca pana la varsta asta nu ti-ai gasit si tu un baiat bun cu care sa te mariti ca sa le fericesti si pe ele cu o nuneasca.

6. Daca inainte te laudai cu noptile albe in care faceai maraton de seriale sau tequila viteza, acum ajungi la munca si te lauzi cu recordul de somn din weekend.

7. Cartofii prajiti chiar sunt nocivi si dupa ce infuleci o portie, te cauti de hepatoprotector.

8. Regretele scot riduri. Toate lucrurile pe care le-ai experimentat pana acum, bune sau rele, trebuie sa iti foloseasca pe post de lectii de viata. Invata din ele pentru ca te vor ajuta sa te maturizezi. Dar nu le intoarce pe toate partile si nu te chinui cu intrebari inutile.

9. Serialele si filmele devin un lux. Ca de altfel, toate celelalte activitati pe care, pana acum ceva timp le-ai luat de bune. Trebuie sa gasesti timp pentru toate acestea si de regula, vei fi nevoita sa sacrifici ceva pentru ele. Adio, maraton Sex and the City!

10. Chiar daca te vezi mai rar cu prietenii tai, te bucuri din tot sufletul cand ii vezi.

11. Petrecerile sunt mai rare dar cu atat mai memorabile!

12. Vei incepe sa folosesti expresii ca „acum 10 ani”, „copiii din vremea de azi”, „cand eram eu la scoala”.

Citeste pe Kudika.ro

10 lectii fabuloase pe care le-am invatat din Sex and the City

10 lucruri pe care o fata singura nu vrea sa le auda NICIODATA

10 lucruri penibile despre sex pe care ai fi vrut sa le stii de la altii

Lista marelui 30: Ce trebuie sa bifezi pana la 30 de ani

15 Lectii de viata de la Rumi pentru a reduce stresul in perioada sarbatorilor
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: