Setari Cookie-uri

Top 5 filme pe care trebuie sa le (re)vezi de Valentine's Day

Cele mai sensibile filme cu si despre indragostiti

Va vorbeam in alte randuri despre cele mai frumoase declaratii de dragoste din filme sau chiar cereri in casatorie. Am intocmit acum o lista cu 5 filme, mai noi sau mai vechi, pe care le poti vedea de Ziua Indragostitilor.

1. Her (2013) - Joaquin Phoenix, Amy Adams, Scarlett Johansson

„Her” este o poveste de dragoste atipica. Theodore, un scriitor singuratic, trece printr-un divort dureros. Activitatile lui zilnice sunt banale si nu are chiar cele mai dezvoltate abilitati de socializare din lume. Insa el va lua o decizie care ii va schimba intreaga viata.

Theodore isi achizitioneaza noua gaselnita tehnologica OS1, cel mai destept sistem de operare de pe piata. Scarlett Johnasson este cea care da voce Samanthei, inteligenta artificiala. Cei doi petrec din ce in ce mai mult timp impreuna pana cand masinaria si fiinta umana se indragostesc unul de celalalt.

Citește și:

Intreaga pelicula trateaza subiecte delicate ca nesiguranta si fragilitatea emotionala, singuratatea si spatiul pe care il ocupa tehnologia in vietile noastre. Daca vreti, Her este un soi de interpretare moderna a legendei lui Pygmalion, cel care se indragosteste de statuia sculptata de el si insufletita de Afrodita, zeita dragostei.

Citeste pe Kudika.ro

Cele mai memorabile declaratii de dragoste din filme

10 filme de dragoste care au schimbat cinematografia

5 filme de dragoste pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.