Setari Cookie-uri

Ezoteric: Trezeste-ti spiritul!

Spiritul tau are nevoie de o reimprospatare!

Urmatorul pas este sa iti imaginezi ca ai ajuns acolo unde ti-ai dorit. Gandeste-te cum o sa te simti. Ce emotii o sa ai si ce trairi o sa experimentezi? Este un sentiment unic, nu-i asa? Iti vine sa sari in sus de bucurie, sa dansezi, sa canti si sa traiesti o experienta incomparabila. Este momentul tau in care iti trezesti spiritul la viata asa ca bucura-te de el!

Oamenii pot fi invidiosi pe succesul tau, pe ceea ce ai tu, pe felul in care esti, felul in care arati. Ia-ti cateva minute si gandeste-te ce au acei oameni in comun si de ce vor ceea ce iti apartine.

Citeste si Ezoteric: Invata sa citesti in palma

Fa un pas inapoi si vezi care este momentul in care viata ta merge cel mai bine, care este momentul in care ai dat-o in bara extrem de rau si care este momentul in care ai inceput sa progresezi. Analizeaza bine alegerile pe care le-ai facut atunci si faptele care au condus la fiecare dintre cele trei momente importante. Astfel vei avea capacitatea de a alege ceea ce este mai bun pentru tine si de a evita greselile pe viitor.

Citește și:

La un moment dat va exista o rascruce si va trebui sa faci o alegere importanta, poate chiar vitala. In asemenea situatii este bine sa analizezi foarte bine fiecare optiune. Sa vezi aspectele negative si cele pozitive in ambele cazuri si sa faci alegerea cea mai buna pentru tine.

Citeste si Ezoteric: Profetia initialei tale

Dupa ce ai facut aceasta alegere ai doua optiuni: poti sa astepti sa vina o oportunitate mai buna, sau poti sa mergi pana in panzele albe pentru a realiza ceea ce iti doresti.

Nu uita niciodata ca tot ceea ce ne inconjoara se afla intr-un echilibru perfect. Daca iti oferi timpul necesar si aduni energie suficienta atunci si tu te vei gasi intr-un echilibru perfect cu ceea ce te inconjoara iar sufletul tau iti va fi recunoscator si te va recompensa atunci cand te astepti mai putin.

Citeste pe Kudika:

Ezoteric: Culorile sufletului tau in functie de zodie

Citește și:

Ezoteric: Ritualuri, vraji si farmece de dragoste

Ezoteric: Cum iti recunosti sufletul pereche?

Ezoteric: Compatibilitatea numerologica si seductia

Ezoteric: De ce suferim daca nu am facut rau altora?

Foto prima pagina: femeie fericita, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.