Setari Cookie-uri

Ezoteric: Invata sa citesti in palma

Palmele noastre sunt adevarate harti ale destinului ce ascund atat de multe secrete incat nu reusim niciodata sa le aflam pe toate.

Tot auzim si folosim acest cuvant "ezoteric". Te-ai intrebat vreodata ce inseamna? Sau ai dedus pur si simplu din titlu si ai trecut nepasatoare pe langa el? Ezotericul face trimitere la secrete, la taine ascunse ce pot fi descifrate in general de persoanele initiate.

Nu spun ca as fi eu vreun initiat, dar reusesc pe ici pe colo sa deslusesc cateva dintre secretele lumii magice. M-am gandit ca daca vi le impartasesc si voua as avea si eu ceva prieteni cu care sa vorbesc despre asta si nu s-ar mai uita lumea la mine ca la "un ciudat care vorbeste “pe limba lui" si "traieste in lumea lui magica".

De ghicitul in palma se stie inca din cele mai vechi timpuri si era o practica folositade catre vrajitoare sau persoane initiate pentru a putea prezice viitorul celor care vroiau ascest lucru.

foto: citind in palma, Shutterstock

Citește și:

Cu siguranta ti-ai privit si tu palma cel putin o data si te-ai intrebat ce e cu toate liniile de acolo? Unde duc ele si ce inseamna? Oare chiar au vreo legatura cu viata noastra, cu alegerile pe care le facem si cu tot ceea ce ni se intampla?

Ei bine, se pare ca liniile din palma ne pot dezvalui o multime de lucruri personale. Ne pot spune cele mai ascunse secrete cu privire la sectorul dragostei, al ratiunii si chiar al duratei de viata sau al parcursului ei.

Sa invatam asadar sa ghicim singuri in palma si sa ne ghidam dupa propriile interpretari ce pot fi adaptate.

In ce palma citim?

Alegerea palmei in care citim este primul pas in aceasta arta. Pentru previziunile trecute trebuie sa alegem mana pasiva, iar pentru cele viitoare vom analiza palma activa. Sa lamurim de la bun inceput care este palma pasiva si care este cea activa. Acest principiu se aplica in mod general. Daca o persoana este dreptace atunci mana dreapta este cea activa iar stanga cea pasiva, daca persoana respectiva este stangace atunci palma stanga este activa iar palma dreapta este pasiva.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.