Setari Cookie-uri

5 demoni sexuali care bantuie visele

Spiritele sexuale care invadeaza somnul

3. Trauco

In Chile, cu predilectie in insula Chiloe, legendele vorbesc despre demonul sexual Trauco. Desi este casatorit, spiritul cauta fete si femei tinere, fertile, pe care le poate lasa insarcinate doar cu privirea. Acesta, se pare, prefera totusi metoda clasica. Inainte de a face sex cu ele, Trauco isi paralizeaza victimele astfel incat acestea nu se pot opune. Demonul are statura unui pitic si o figura inspaimantatoare si nu are un limbaj articulat ci comunica prin sunete animalice.

Atunci cand o femeie singura ramane insarcinata, oamenii de pe insula dau vina pe Trauco iar femeia este considerata nevinovata.

4. Fiura

Fiura este un demon feminin, casatorita cu Trauco. De cele mai multe ori, ea poate fi gasita pe malurile raurilor si lacurilor. Dupa ce se scalda, isi usuca trupul gol la soare si asteapta oamenii care se pierd in padure. Spre deosebire de sotul sau, are 2 metri in inaltime si sani enormi.Mainile ei sunt lungi si subtiri cu unghii ascutite. Fiura are o respiratie atat de urat mirositoare incat poate imbolnavi barbatul asupra caruia rasufla.

Citește și:

Victimele ei preferate sunt tinerii taietori de lemne care se ratacesc. Ii vlaguieste de puteri apoi ii obliga sa faca sex cu ea pentru a produce alti demoni.

5. Alp

Alp (spiridusul) este un demon care apartine mitologiei germane. El este mic de statura cu o infatisare urata. Victimele sale preferate sunt femeile. In timpul noptii, el se aseaza pe pieptul acestora, le ingreuneaza respiratia si le controleaza visele. De cele mai multe ori, el trimite cosmarurile si uneori, le bea sangele.

El nu isi ataca victimele fizic si prin intermediul somnului. Uneori, aceste se poate transforma intr-un abur care patrunde in orificile corpului uman.

foto prima pagina shutterstock portret de femeie fantasy

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.