Setari Cookie-uri

Ezoteric: Ce spune ziua nasterii despre tine?

Ziua in care te-ai nascut dezvaluie lucruri interesante despre tine. Afla si tu despre ce este vorba!

Ziua 6

Sunt familisti convinsi si prieteni de nadejde. Iubesc sa ii ajute pe cei din jur si o fac ori de cate ori au ocazia fara sa astepte nimic in schimb. Pot devenii medici de succes si asta este o certitudine. Le place sa aiba grija de cei din jur si sa vada ca totul este asa cum trebuie.

Nu stiu sa spuna NU si sunt foarte creduli.

Ziua 7

Filozofi din nastere, cei nascuti astazi au un spirit critic foarte bine dezvoltat si o capacitate incredibila de analiza. Le place sa descopere lucruri noi si misterioase pentru ca asta ii tine in priza mereu si nu ajung sa se plictiseasca niciodata.

Nu se pricep prea bine la exprimarea sentimentelor si asta le ingreuneaza relationarea cu cei din jur.

Ziua 8

Au un spirit de initiativa foarte bine dezvoltat si se organizeaza foarte bine. Merg pana in panzele albe pentru a ajunge acolo unde isi doresc si stiu sa isi organizeze foarte bine pasii si reusesc sa ajunga la rezultatele dorite.

Citește și:

Sunt nerabdatori, impulsivi si au dorinta de a domina.

Ziua 9

Cei nascuti in aceasta zi sunt idealisti si se indreapta catre lucruri marete. Nu se multumesc cu putin pentru ca stiu care le este nivelul si nu se vor lasa pana nu vor reusi sa faca ceea ce si-au propus. Sunt altruisti si mereu dispusi sa ii ajute pe cei din jur.

Sunt orgoliosi ai de cele mai multe ori au de pierdut din aceasta cauza.

Ziua 10

Invingatori prin definitie nu se lasa nicidata batuti indiferent ce obstacole ar intampina. Sunt puternici si curajosi reusind astfel sa isi atinga telurile indiferent de amplitudinea acestora. De cele mai multe ori sunt oameni de succes.

Au idei fixe si tendinta de a domina ii face uneori sa piarda din vedere bunastarea celor din jur.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.