Setari Cookie-uri

Ezoteric: Ce spune ziua nasterii despre tine?

Ziua in care te-ai nascut dezvaluie lucruri interesante despre tine. Afla si tu despre ce este vorba!

Ziua 26

Debordeaza de energie, sunt ambitiosi si eficienti in ceea ce fac. Reusesc sa vada sursa problemelor fara sa se piarda in detalii si gasesc solutii rapid atunci cand li se cere ajutorul. Isi doresc stabilitate pe toate planurile si muncesc mult pentru asta.

Sunt incapatanati si gelosi.

Ziua 27

Cei nascuti astazi sunt persoane deschise, sociabile si entuziaste. Stiu sa se impuna fara sa adopte un aer de superioritate sau o atitudine dura ci pur si simplu impunand respect celor din jur. De obicei activeaza in mediul cultural sau artistic.

Sunt exigenti cu propria persoana si cu cei din jur.

Ziua 28

Vor sa se impuna cu orice pret si sa isi evidentieze punctele de vedere in orice situatie. Le placa sa iasa in evidenta, sa fie in centrul atentiei. Adora libertatea insa au nevoie de cineva langa ei pentru a putea reusi sa ajunga acolo unde isi doresc.

Citește și:

Sunt adesea incapatanati si pot deveni agresivi.

Ziua 29

Persoane intuitive, inteligente si deosebite prin definitie. Nu le place rutina si fac orice pentru a o evita. Au planuri marete si nu se impiedica de proiectele minore care nu promit lucruri speciale. Au nevoie de afectiune si sustinere.

Sunt imprudenti si eu tendinta de a intra foarte usor in depresii.

Ziua 30

Au suflet de artisti usor neintelesi. Sunt in contradictie cu societatea in care traiesc si foaret greu reusesc sa razbeasca intr-o lume superficiala. Sunt romantici, visatori si naivi. Au nevoie de afectiune, dragoste si sentimente sincere.

Sunt dezordonati si isi schimba starile de la o clipa la alta.

Ziua 31

Cei care s-au nascut la sfarsit de luna sunt harnici si responsabili si atenti la detalii. Au o putere fantastica de concentrare si sunt buni organizatori asa ca s-ar descurca de minune in functii de conducere. Pun pret pe principii si pe valorile esentiale.

Citește și:

Sunt incapatanati, rigizi si orgoliosi.

foto prima pagina: femeie tanara, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.