Setari Cookie-uri

Ezoteric: Ce spune ziua nasterii despre tine?

Ziua in care te-ai nascut dezvaluie lucruri interesante despre tine. Afla si tu despre ce este vorba!

Ziua 11

Se spune ca sunt cu adevarat speciali cei care se nasc in ziua de 11. Imaginatia,inspiratia, intuitia si multe alte calitati sunt extrem de dezvoltate. Ba chiar se poate spune ca au anumite capacitati extrasenzoriale care ii ajuta sa ajunga pe culmile succesului.

Sunt mult prea visatori si acest lucru ii poate descuraja la un moment dat.

Ziua 12

Sunt talentati si adesea ii gasim activand in lumea teatrului sau oriunde in alta parte in sfera artei dramatice. Le place sa fie inconjurati de prieteni si socializeaza cu usurinta, dar nu le place sa fie in centrul atentiei.

Trec cu usurinta de la o stare la alta ceea ce ii face suficient de imprevizibili.

Ziua 13

Ai crede la prima vedere ca sunt oameni destinati ghinionului daca ar fi sa ne luam dupa superstitiile populare, insa sunt foarte realisti si foarte bine organizati. Nu fac niciodata ceva de dragul de-a face si intotdeauna incearca s afaca doar ceea ce le place fapt pentru care sunt oameni de succes.

Citește și:

Sunt rigizi in ceea ce priveste relatiile amoroase si se ataseaza greu de partener.

Ziua 14

Nu le place sa stea locului pentru ca iubesc tot ceea ce este nou si au nevoie intotdeauna de mici schimbari care sa ii tina conectati la tot ceea ce se intampla in jur evitand astfel monotonia. Sunt inteligenti, creativi si foarte ingeniosi.

Au inclinatii spre dependente daca ajung intr-o stare de depresie.

Ziua 15

Pentru ei tot ce conteaza este familia si bunastarea acesteia. Se lasa pe locul doi si pun familia pe primul loc. Ar face orice pentru ca cei apropiati sa fie bine si sa fie fericiti. Se implica in activitati caritabile pentru ca sunt generosi din fire si mereu dispusi sa ajute.

Sunt timizi si extraordinar de sensibili.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.