Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Avocado, fructul minune pentru silueta ta

Vara este din ce in ce mai aproape si tot ce-ti doresti la inceputul unui nou sezon este sa evadezi in haine colorate, texturi vaporoase si croieli indraznete. Dar, inainte de a da refresh garderobei tale, poate ar trebui sa te asiguri ca ai un corp pregatit pentru sezonul cald.

Pe langa mai multa miscare, cu siguranta ai nevoie si de schimbari in ceea ce priveste alimentatia pentru a avea o silueta de invidiat. Aromat, savuros si plin de vitamine, avocado poate deveni ingredientul minune pentru o alimentatie echilibrata, care sa te ajute sa ai un corp asa cum iti doresti. Iar de acum este ingredientul vedeta al meniului estival de la SUBWAY.

O gustare usoara si puternic vitaminizata, noul ingredient Avocado pastreaza aroma specifica a sandvisurilor tale preferate si ofera o experienta rafinata a gustului prin ingredientele proaspete pe care le contine.

20 de vitamine, minerale, fito-nutrienti si grasimi bune – acesta este continutul exoticului fruct de avocado. Iar in combinatie cu celelalte ingrediente ale sandvisului ales, Avocado iti aduce aportul de energie de care ai nevoie.

In plus, gustul bogat si revigorant al fructului de avocado, iti va oferi o gustare savuroasa, perfecta pentru zilele calduroase de vara. Avocado poate fi adaugat la orice sandvis sau salata SUBWAY, pentru un plus de nutrienti.

In lupta cu kilogramele in plus, avocado vine cu arme imbatabile: continut ridicat de fibre, grasimi bune ce ofera senzatia de satietate si acizi grasi esentiali ce te ajuta sa elimini rapid toxinele. Mai mult, datorita complexului de vitamine B, avocado contribuie la accelerarea metabolismului. De asemenea, fructul previne si carentele de vitamine si minerale, o problema des intalnita in curele de slabire.

Surprinzator, inovator si savuros - avocado este noul ingredient al meniul de vara care iti va oferi o noua experienta a gustului, fara a avea grija caloriilor.


Kudika
28 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.