Setari Cookie-uri

20 de Utilizari surprinzatoare ale otetului

Otetul este unul dintre ingredientele cu numeroase utilizari. Noi le-am ales pe cele mai importante dintre ele si cele mai benefice. Speram sa iti fie de ajutor.

6. Neutralizeaza condimentele puternice din mancare atunci cand ai scapat si ai pus mai mult decat era cazul. Otetul de mere te va ajuta sa elimini excesul astfel incat mancarea sa fie comestibila.

7. Prelungeste viata florilor proaspat taiate care au tendinta de a se ofili imediat. Daca punem 1-2 linguri de otet in apa florilor acestea vor rezista mult mai mult.

8. Trateaza infectia cu ciuperci precum "piciorul atletului". O compresa cu otet de mere mentinuta cateva minute pe locul infectat va face minuni. Procedura trebuie repetata cateva zile la rand pana cand problema este rezolvata.

9. Indeparteaza petele galbene de pe maini ale fumatorilor inraiti. Acestia ajung sa capete pete galbene pe degetele folosite la fumat. Otetul reuseste cu spor sa le indeparteze

10. Indeparteaza mirosul de fum. Fie ca este vorba de fum de tigara sau fumul de la mancarea pe care tocmai ai ars-o, il poti indeparta cu un bol de otet plasat in camera.

Citește și:

Citeste si 15 Intrebuintari neobisnuite ale ceaiului

11. Curata computerul si toate componentele acestuia. Prepara o solutie din parti egale de apa si otet cu care sa stergi computerul si accesoriile sale. Vor arata mai bine, iar praful se va aseza mult mai greu.

12. Inlocuieste solutia pentru curatat frigiderul si indeparteaza mirosurile neplacute din acesta. Atunci cand speli frigiderul ai grija sa pui un pic de otet in apa cu care il clatesti. Va straluci de curatenie si va avea un aer proaspat.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.