Setari Cookie-uri

Top 5 lucruri pe care le inveti despre prietenie la 20 si ceva de ani

Prietenii adevarati sunt langa noi in orice moment.

La 20 de ani cam tot ce zboara se mananca si nu prea stim exact in ce directie sa o apucam. Ne incojuram de multi oameni pentru ca ne place sa fim in centrul atentiei si pentru ca avem impresia ca prieteniile incepute la un pahar de vodka vor dura toata viata.

Cativa ani mai tarziu, pe la 20 si ceva de ani incep sa intervina probleme mai importante decat durerile menstruale si despartirea de baiatul popular din liceu. Incep sa intervina responsabilitatile si ne luam viata in propriile maini incercand sa ne realizam visurile marete.

foto: prietene tinere, Shutterstock

Atunci sunt momente cruciale pentru o prietenie si abia atunci ne putem da seama de anumite lucruri, atunci invatam ce inseamna o prietenie adevarata, cum sa ne alegem prietenii, pe cine sa tinem aproape si pe cine nu.

Atunci ne stabilim unele standarde si ne hotaram ce oameni vrem sa avem alaturi in calatoria asta plina de peripetii ce se numeste viata. Atunci ne calim si atunci ne confruntam cu situatii cu care nu am crezut vreodata ca ne vom confrunta.

Citește și:

Trecem prin momente bune si momente mai putin bune, unele chiar cruciale. Atunci ne dam seama cine ne este alaturi cu adevarat si cine ne este alaturi din anumite interese, atunci ne dam seama pe cine ne putem baza si cine tine cu adevarat la noi in afara de propria familie.

Alte lucruri importante pe care le invatam despre prietenie la aceasta frumoasa varsta sunt:

1. Mama ta iti poate fi cea mai buna prietena

Pana in momentul in care incepi sa te maturizezi si sa vezi viata asa cum este ea, sa constientizezi ce inseamna sacrificiu si orice alt lucru important, reusesti sa te certi cu mama ta de nenumarate ori. Mai tarziu constientizezi ca certurile aveau la baza discutii copilaresti pe care tu insa le credeai cele mai importante.

Si eu am gresit fata de mama mea, poate si ea fata de mine, dar mi-a spus o vorba pe care nu o voi uita niciodata: “un copil nu poate sa greseasca atat de mult cat poate sa ierte o mama”si intr-adevar asa este.

Citește și:

Intr-un final poti constientiza ca mama iti este si iti va fi intotdeauna cea mai buna prietena. Ea va fi acolo langa tine indiferent de ora, zi, sau situatie. Mama va lasa intotdeauna orice alt lucru pentru a fi alaturi de puiul ei.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.