Setari Cookie-uri

Top 5 lucruri pe care le inveti despre prietenie la 20 si ceva de ani

Prietenii adevarati sunt langa noi in orice moment.

2. Unii oameni nu merita sa iti pierzi timpul cu ei

Pe masura ce timpul trece se schimba si prioritatile tale, pretentiile cresc, perceptia asupra lucrurilor si oamenilor se schimba si ele si incepi sa cezi lumea cu alti ochi, cu ochii maturitatii daca ii putem numi asa deja.

Adevaratii prietenii ii poti numara de obicei pe degetele de la o singura mana. Oamenii se zbat fiecare pentru propria persoana si nimeni niciodata nu "isi va da viata" pentru tine. Incearca sa vezi cine iti este cu adevarat alaturi, cine iti intelege gandurile si conceptiile, cine este apropiat de tine.
Ceilalti pur si simplu nu merita sa iti pierzi timpul degeaba.

3. Unele prietenii necesita mai mult efort decat altele

Pentru ca oamenii sunt diferiti. Unii sunt mai dificili, altii mai simpli, unii mai veseli iar altii mai tristi. Se poate intampla ca unii prieteni sa fie dependenti de tine. Sa aiba nevoie de tine oricand si sa iti fie greu de multe ori sa fii acolo pentru ei.

Citește și:

Trebuie sa inveti sa iti dai seama daca merita cu adevarat sa iti consume atat de multa energie si atat de mult timp pentru aceste persoane.

4. Nu trebuie sa fii prietena cu prietenii iubitului tau sau cu iubitele acestora

Daca in liceu acest lucru era oarecum vital pentru ca toate activitatile sociale aveau loc in prezenta prietenilor acum nu mai este nevoie sa fie asa. Cu toate astea, trebuie sa inveti sa disimulezi anumite sentimente daca nu sunt tocmai pozitive si sa inveti sa rezisti alaturi de ei.

Situatiile in care o sa va intalniti sunt inevitabile si este de preferat ca atmosfera sa fie una relaxata si linistita.

5. Fa-ti timp pentru prietenii de suflet pentru ca ei merita atentia ta

Nici eu nu am timp. Intre job, cursuri, iubit, orele de aerobic cand sa mai am timp si pentru mine? Am timp pentru mine atunci cand ma intalnesc cu prietena mea cea mai buna. Atunci ma simt foarte bine, ma simt in largul meu si simt ca imi petrec tipul cu folos.

Citește și:

Ea este portita mea de relaxare, ea este prietena mea de suflet si sufletul meu pereche atunci cand vine vorba de prieteni.

Si da, as face orice pentru ea.

foto prima pagina: cele mai bune prietene, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.