Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase citate de iubire: Alfabetul dragostei dupa Emil Cioran

In durere, omul cugeta prin simturi.

Razbunare

Razbunarea nu este intotdeauna dulce; odata ce se infaptuieste, ne simtim inferiori victimii noastre.

Sarut

Nu voi putea niciodata sa ma impac cu lucrurile, chiar de-ar fi ca fiecare clipa sa se smulga afara din timp pentru a-mi da o sarutare.

Singuratate

Fiecare poarta o alta singuratate, toti umbla cu capul in nori si nu cred sa existe vreo prietenie in aceasta aparenta sociabilitate. Ma gandesc, insa, la ce mi-au folosit toti oamenii pe care i-am cunoscut, i-am iubit si i-am urat. Cand fac bilantul in ceasuri de singuratate, inteleg ca n-am iubit pe nimeni niciodata, ca iubirile si prieteniile nu-s nici macar iluzii, ca n-ai fost niciodata decat tu insuti, singur, bolnav de singur, condamnat si nefericit.

Timp

De fiecare data cand ma chinuie Timpul, imi spun ca unul dintre noi trebuie sa sara in aer, ca nu e posibil sa continuam la nesfarsit aceasta crancena infruntare...

Citește și:

Tristete

Am citit toate cartile tristetii omenesti. Si nu m-au convins. Dar m-a convins sangele soptind ideilor oboseala de propria lui culoare...

Umbra

De ce in umbra lor infinitul ne pare aproape? Fiindca in preajma femeii nu mai exista timp.

Viata

Desi am iubit viata patimas, am gasit-o totusi lipsita de sens.

Zadarnicie

Voi mi-ati ramas, focuri ale inimii si aparente parfumate de desertaciune, in lumea-n care flacara m-a invatat ca: totul e zadarnic, afara de zadarnicie!

Zeita

Sunteti centrul vietii mele, zeita unuia ce nu crede in nimic, cea mai mare fericire si cea mai mare nenorocire pe care mi-a fost dat sa le intalnesc.

foto prima pagina shutterstock cuplu elegant

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.