Setari Cookie-uri

Sex and the City: 20 de ani mai tarziu

Ce s-ar intampla in viitor cu Carrie Bradshaw, Miranda, Charlotte York si Samantha Jones?

Sex and the City este unul dintre cele mai cunoscute seriale de televiziune si cu siguranta a fost aclamat ani de-a randul. Mai tarziu, au venit si filmele de lung metraj. Daca Sex and the City I ne-a facut sa il uram si sa il iubim pe Big mai mult decat oricand, partea a doua a reusit sa impresioneze doar prin decorurile superbe si prin costumele extravagante ale fetelor.

De multe ori m-am intrebat ce s-ar intampla cu cele 4 eroine atunci cand anii trec peste ele si privesc in urma mai intelepte si poate, mai fericite. Drept pentru care, iata cum imi imaginez eu vietile lor 20 de ani mai tarziu.

1. Carrie Bradshaw

Eroina principala este Carrie, cronicar la ziarul fictiv The New York Star. Asa cum stiti, ea povesteste peripetiile amoroase ale ei si ale prietenlor sale. De cele mai multe ori, ea se lasa purtata de emotii iar acest lucru o baga in cele mai mari incurcaturi. Are nevoie de confirmare din partea celorlalti si este capabila de sacrificii mari din dragoste.

Citește și:

sex and the city

A acceptat o aventura cu Big in timp ce acesta era casatorit si a traversat lumea pentru enigmaticul rus Aleksandr Petrovsky. Iubirea vietii ei este, insa, orasul in care traieste si care este prezent ca un martor tacut la toate pasiunile ei. Si apropo de pasiuni, Carrie este considerata de numerosi critici cea mai mare fashionista din cultura pop. De fapt, in primii ani in presa, toti banii ei se duceau pe haine pe care, de cele mai multe ori, nu si le permitea.

Dam pe repede-nainte si ajungem in viitor cu 20 de ani. Cu putin noroc, Carrie si Big sunt inca impreuna si cel mai probabil, nu au avut niciodata un copil, asa cum au marturisit in Sex and the City 2. Ea a acceptat in cele din urma un televizor in dormitor si adorm impreuna uitandu-se la filme clasice ca Avatar si Transformers. Sau, ma rog, un film care omagiaza expresionismul german, pentru ca la urma urmei, vorbim despre cel mai chic cuplu din New York.

Citește și:

Probabil ca pana acum au facut turul lumii iar Carrie are cate un mic orgasm in fiecare dimineata atunci cand isi deschide dulapul cu haine achizitionate din marile capitale ale modei.

2. Miranda Hobbes

Trebuie sa recunosc faptul ca Miranda a fost intotdeauna personajul meu favorit. Dintre toate cele 4 fete, ea a fost intotdeauna cea mai realista. Cariera este foarte importanta pentru ea dar acest lucru nu a impiedicat-o niciodata sa aiba o viata sociala. In caz ca ati uitat, Miranda este un avocat foarte bun insa la inceputul serialului, s-a zbatut pentru recunoastere intr-un mediu dominat de barbati.

Este sarcastica, inteligenta si intotdeauna vocea ratiunii. Desi pare foarte sceptica in privinta barbatilor si are destule prejudecati cu privire la acestia, viziunea ei se schimba treptat atunci cand Steve intra in viata ei.

Citește și:

20 de ani mai tarziu, Miranda ar avea cu siguranta propria ei firma de avocatura si va fi manata de aceeasi ambitie. Imi place sa cred ca relatia ei cu Steve a rezistat in ciuda diferentelor majore dintre ei iar fiul lor, micutul Brady, a absolvit una dintre prestigioasele facultati de drept de la o universitate din Ivy League, cel mai probabil Harvard sau Yale si va calca pe urmele mamei sale.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.