Setari Cookie-uri

Sex and the City: 20 de ani mai tarziu

Ce s-ar intampla in viitor cu Carrie Bradshaw, Miranda, Charlotte York si Samantha Jones?

3. Charlotte York

Pe Charlotte am iubit-o pentru frumuseatea ei clasica si pentru faptul ca incerca intotdeauna sa isi impace sentimentele cu latura ei rationala. Ea a beneficiat de o educatie aleasa iar daca SUA ar fi avut o clasa nobiliara, familia ei ar fi facut parte din aceasta cu siguranta.

Ea a visat intotdeauna cu ochii deschisi si l-a cautat pe Fat-Frumos in toti broscoii din viata ei. Atunci cand a crezut ca l-a gasit in persoana lui Trey MacDougal, nu a stiut ca vine la pachet si cu vrajitoarea cea rea.

Peste 20 de ani, Charlotte si sotul ei, Harry, sunt inca impreuna si se pregatesc pentru nunta fiicei lor mai mari, Lily. Sora ei , Rose, este domnisoara de onoare si, probabil, dintre cele doua, ea ar semana cel mai bine cu matusa adoptiva Carrie.

Charlotte crede inca in puterea dragostei si va fi convinsa pana la sfarsitul zilelor sale ca iubirea poate invinge totul.

Citește și:

4. Samantha Jones

Samantha este o femeie increzatoare, inteligenta, cu fler pentru PR si nu ii este teama sa spuna mereu ce crede. Este constienta de sexualitatea ei si nu se rusineaza cu aceasta. Dintre cele 4, ea este sexperta care da cele mai bune sfaturi cu privire la pasiunile prietenelor ei. Ea provine dintr-o familie destramata si si-a construit cariera doar pe fortele sale. De asemenea, este cea mai mare dintre ele si la finalul filmului Sex and the City 1, ea implineste 50 de ani.

Si daca la 50 de ani, Samantha arata de 30, la 70 de ani va arata cu siguranta de 50. Intotdeauna m-am gandit la ea ca la o Sophia Lauren blonda care refuza pur si simplu sa imbatraneasca.

Desi nu se mai ocupa de PR, ea este in continuare actionar majoritar la o firma de relatii publice. Nu o vad traind alaturi de un sot si o curte plina de copii. Cel mai probabil, Samantha ar adopta o fata care ar fi acum la facultate, departe de casa, si ar creste un catel.

Citește și:

Apare inca la evenimentele mondene si de fiecare data este insotita de cate un barbat frumos si tanar.

foto prima pagina Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.