Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase citate de iubire: Alfabetul dragostei dupa Gabriel Garcia Marquez

Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune "te iubesc" si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.

Prieten

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.

Rani

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.

Singuratate

Cel mai rau fel de a simti lipsa cuiva e sa-i stai alaturi, dar sa simti ca nu-ti mai apartine.

Suflet

Starile sufletesti i se oglindeau in felul in care dormea. De la istovita si salbatica asa cum fusese la inceput, a capatat incetul cu incetul o pace launtrica ce-i infrumuseta chipul si-i imbogatea somnul. Ii povesteam viata mea, ii citeam la ureche ciornele articolelor duminicale in care ea se regasea mereu, fara s-o spun prin cuvinte, numai si numai ea.

Trecut

Trecutul nu e decat minciuna, memoria nu are cale de intoarcere, orice primavara trecuta este irecuperabila si dragostea cea mai nebuna si mai statornica nu e decat un adevar efemer.

Citește și:

Voce

La inceputul noului an incepeam sa ne cunoastem, de parca am fi trait impreuna si pe trezie, caci eu gasisem un ton al vocii plin de grija pe care ea il auzea fara sa se destepte si imi raspundea cu un limbaj natural al trupului.

Zambet

Nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut.

Zi

Ziua de maine nu-i este asigurata nimanui, tanar sau batran. Azi poate sa fie ultima zi cand ii vezi pe cei pe care-i iubesti. De aceea, nu mai astepta, fa-o azi, intrucat, daca ziua de maine nu va ajunge niciodata, in mod sigur vei regreta ziua cand nu ti-ai facut timp pentru un suras, o imbratisare, un sarut, si ca ai fost prea ocupat ca sa le conferi o ultima dorinta. Sa-i mentii pe cei pe care-i iubesti aproape de tine, spune-le la ureche cat de multa nevoie ai de ei, iubeste-i si trateaza-i bine, ia-ti timp sa le spui "imi pare rau", "iarta-ma", "te rog" si toate cuvintele de dragoste pe care le stii.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu elegant

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.