Setari Cookie-uri

Ezoteric: Interpretarea celor mai comune vise

Visele pe care le ai iti dezvaluie multe lucruri cu privire la personalitatea ta sau la intamplarile urmatoare din viata ta. Trebuie doar sa fii atenta si sa stii sa le interpretezi asa cum trebuie.

Visele nocturne spun multe lucruri despre noi si despre ceea ce se intampla in subconstientul nostru, ele fiind proiectii in principal ale temerilor noastre zilnice. Exista vise pe care fiecare dintre noi le are, vise comune care au anumite interpretari si care ne fac sa intelegem anumite lucruri, ne pregatesc pentru ceea ce urmeaza sau ne explica anumite intamplari recente.

foto: femeie care doarme, Shutterstock

Interpretarea viselor: Ce inseamna daca visezi ca zbori?

In popor se spune ca atunci cand visezi ca zbori e de bine pentru ca zborul anunta noroc. Prevesteste bogatie si admiratia celor din jur. Mai poate insemna si faptul ca iti doretsi sa iesi din cotidian, din rutina zilnica.

Visezi sange

Explicatia traditionala ar fi ca urmeaza sa primesti o veste in cel mai scurt timp. Specialistii insa, sustin ca sangele este semn de necaz atunci cand in vis se afla pe maini. Daca visezi sange curgand inseamna ca o sa suferi o pierdere destul de importanta. Italienii insa, spun ca daca visezi sange este semn de succes.

Citeste si Ezoteric: 25 de plante cu proprietati magice

Visezi moartea unei persoane dragi

Daca intrebi printre batrani o sa ti se spuna ca i-a murit moartea persoanei respective si ca este un vis bun. Daca ai nevoie de o explicatie stiintifica, vei afla ca moartea inseamna trecerea intr-o noua etapa a vietii, nevoia de schimbare.

Interpretarea viselor: Te visezi mireasa

Se spune ca nu este bine sa te visezi mireasa pentru ca aduce ghinion, simple vorbe din popor care de aceasta data se potrivesc cu studiile de specialitate. Adesea, mireasa din vis anunta moartea cuiva drag sau ceva rau care urmeaza sa se intample.

Citeste si Ezoteric: ce spune ziua nasterii despre tine?

Visezi caini

Daca ai sa intrebi persoane mai in varsta iti vor spune cel mai probabil ca inseamna dusmani si ca ceva neplacut urmeaza sa se intample. Specialistii in interpretarea viselor ne avertizeaza insa, ca aceste vise semnifica o perioada secetoasa in viata noastra.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.