Setari Cookie-uri

Ezoteric: Interpretarea celor mai comune vise

Visele pe care le ai iti dezvaluie multe lucruri cu privire la personalitatea ta sau la intamplarile urmatoare din viata ta. Trebuie doar sa fii atenta si sa stii sa le interpretezi asa cum trebuie.

Visezi serpi

De obicei serpii sunt visati de catre cei care se tem foarte mult de ei si adesea prevestesc necazuri, certuri, neintelegeri.

Citeste si Ezoteric: Misterul celor 7 raze

Te visezi gol/goala

Nu stiu care este explicatia populara pentru acest vis, insa stiu ca studiile spun ca asemenea vise sunt de bun augur. Inseamna ca ai incredere in tine, ca ai o parere buna despre tine si ca esti o persoana ce lasa inhibitiile atunci cand este cazul.

Visezi ca esti in cadere

Daca visezi ca esti in cadere libera si iti este teama de acest lucru, inseamna ca te temi de ceva, te temi de cee a ce urmeaza sa se intample. Daca esti in cadere si nu ai nicio teama, inseamna ca depasesti cu usurinta momentele grele.

Citeste si Ezoteric: Trezeste-ti spiritul

Interpretarea viselor: Ce inseamna daca visezi ca iti cad dintii?

Unul dintre cele mai intalnite vise in viata fiecaruia dintre noi este acela in care visezi ca iti cad dintii. Ai crede ca este ceva semn rau, pentru ca (si spun asta din proprie experienta) este absolut un cosmar sa visezi ca dintr-o data nu mai ai dinti si sa ii vezi cum cad unul cate unul.

Se pare ca acest vis are o semnificatie foarte speciala si un impact serios: daca visezi ca iti cad dintii inseamna ca te intereseaza foarte mult ceea ce cred ceilalti despre tine si modul in care ei te privesc.
De asemenea, acest vis poate semnifica o exagerare a grijilor si a simtului protector.

Interpretarea viselor: Visezi bebelusi

In mod normal, bebelusii sunt un semn de bucurie, insa traditia spune ca daca visezi bebelusi nu e de bine. Cercetatorii ne spun ca poate semnifica si inocenta si apropierea unei perioade benefice in viata.

Citeste pe Kudika:

Ezoteric: Invata sa citesti in palma

Ezoteric: Profetia initialei tale

Ezoteric: Ce talent ascuns ai in functie de zodie?

Ezoteric: Culoarea sufletului tau in functie de zodie

Ezoteric: Ritualuri, vraji si farmece de dragoste

Ezoteric: Cum iti recunosti sufletul pereche?

foto prima pagina: femeie frumoasa care doarme, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.