Setari Cookie-uri

Lista de cumparaturi a unui milionar

Top 10 cele mai scumpe obiecte din lume

4. Cel mai scump avion privat din lume

Daca iti poti permite un avion privat, cu siguranta banii nu sunt o problema. Si daca pana acum am vorbit de obiecte care se ridicaula cel mult cateva zeci de milioane de dolari, acum intram intr-un alt registru.
Airbus A380 este evaluat la 500 de milioane de dolari si apartine printului Al-Waleed bin Talal. Pretul sau initial erau de 400 de milioane insa dotarile speciale au ridicat costul.

Palatul zburator are o sala de concerte, o baie turceasca, un garaj pentru un Rolls Royce si o sala de rugaciune cu covoare electronice care se rotesc automat spre Mecca,indiferent de pozitia avionului.

5. Cel mai scump coniac din lume

Henry IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne nu este un exercitiu de dictie. Acesta este numele celui mai scump coniac din lume. Bautura este tinuta in butoaie de stejar timp de 100 de ani apoi este pusa intr-o sticla imbracata in platina si aur galben de 24 de carate, incrustata cu 6500 de diamante. Pretul? 2 milioane de dolari.

Citește și:

6. Cel mai scump caine din lume

Expresia „fiinta nepretuita” capata parca un alt sens daca ne gandim la cea mai scumpa rasa canina din lume: mastiff tibetan. Un pui din acest exemplar valoreaza 2 milioane de dolari. Celelale rase de caini s-au tras din lupi acum 42000 de ani insa mastifful tibetan a aparut acum 58000 de ani.

mastiff tibetan

foto shutterstock mastiff tibetan

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.