Setari Cookie-uri

Ce tip de mireasa vei fi in functie de zodie

Fiecare mireasa are stilul propriu de a gestiona situatiile ce presupun organizarea nuntii. Tu in ce tip de mireasa te incadrezi?

Leu

Femeia leu se foloseste de acest eveniment pentru a iesi cat mai mult in evidenta asa cum ii place sa faca. Pe langa faptul ca in momentul ceremoniei religioase se va simti implinita intru totul, femeia leu va organiza aceasta nunta nu pentru sufletui ei, ci pentru ca lumea sa vorbeasca despre ea.

Cu toate acestea, evenimentul va fi unul luxuriant si de bun gust. Rochia de mireasa va fi una cat se poate de extravaganta astfel incat sa atraga toate privirile.

Fecioara

Daca ai fost la o nunta perfecta cu siguranta ai fost la nunta unei fecioare pentru ca este atat de ahtiata dupa perfectiune incat la nunta ei totul va fi ca la carte. Fecioara se va implica chair si in cele mai mici detalii pentru ca totul sa fie asa cum a planuit.

Va pune accentul pe accesorii lasand rochia sa fie cat mai simpla si mai eleganta, buchetul simplu si machiajul cat mai natural.

Citește și:

Balanta

In valtoarea pregatirilor pentru nunta, femeile uita sa mai fie feminine si se lasa prada stresului si emotiilor puternice. Femeia balanta face exceptie de la regula si debordeaza de feminiatate si de senzualitate in ziua nuntii. Ceremonia va fi una superba, iar nunta luxoasa si de bun gust.

Rochia va fi una diafana realizata din cele mai fine materiale, bijuteriile luxoase si delicate, muzica de calitate si petrecerea de pomina.

Scorpion

Femeia scorpion va da dovada de spontaneitate in ceea ce priveste pregatirea nuntii si nu va intampina nici cele mai mici probleme. Originalitatea ei iesita din comun o va ajuta sa organizeze o nunta cu totul deosebita.

Rochia de mireasa va fi una dintre cele mai mari surprise: poate avea o culoare extravaganta, o croiala deosebita sau poate fi chiar transparenta. Tinuta va fi completata de o coafura pe masura.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.