Setari Cookie-uri

Ce tip de mireasa vei fi in functie de zodie

Fiecare mireasa are stilul propriu de a gestiona situatiile ce presupun organizarea nuntii. Tu in ce tip de mireasa te incadrezi?

Sagetator

In viziunea femeii sagetator, nunta este o petrecere mai mare unde isi aduna prietenii si rudele in acelasi loc si petrec pana dimineata. Este atat de relaxata si de optimista incat organizarea nuntii nu ii va scoate niciun fir alb, ba chiar se va distra pe cinste.

Rochia de mireasa va fi cu adevarat extravaganta si va iesi din tipare reusind sa atraga toate privirile. Machiajul si coafura nu vor fi nici ele obisnuite sau monotone.

Capricorn

Femeia Capricorn debordeaza de eleganta, iar nunta ei va fi un eveniment atat clasic cat si elegant in acelasi timp. Va alege cele mai fine mancaruri, cele mai sofisticate aranjamente florale, cel mai fastuos restaurant si nu isi va face griji in privinta banilor.

Rochia de mireasa va fi ca desprinsa din basmele cu printese, iar coafura potrivita este un coc elegant care sa completeze tinuta.

Citește și:

Varsator

Femeia varsator cu siguranta va alege cea mai luxoasa locatie din oras pentru ziua nuntii. Ar vrea ca toata lumea sa vorbveasca despre nunta ei si asa se va si intampla chiar a doua zi. Detaliile vor fi cu adevarat impresionante si totul va arata impecabil.

Rochia de mireasa va fi cu adevarat spectaculoasa, bijuteriile realizate din pietre pretioase si coafura bine definita iti vor completa tinuta de mireasa.

Pesti

Mireasa pesti este una dintre cele mai gratioase si mai delicate mirese pe care o vei vedea vreodata. Nunta ei va fi desprinsa din povesti: o nunta spectaculoasa care va dura trei zile si trei nopti, o nunta speciala care va impresioan fiecare invitat in parte.

Rochia va avea un aer romantic, coafura si machiajul clasice si elegante, iar bijuteriile vor imbratisa perfect tinuta.

foto prima pagina: mireasa tanara, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.