Setari Cookie-uri

Numerologie: Ce spune numarul personal despre viata amoroasa?

Afla cum stai cu dragostea in functie de data nasterii!

Numarul 4 in numerologie

Oamenii care au numarul destinului 4 sunt foarte legati de familie si de valorile traditionale ale acesteia. De fapt, ei nu se vor simti impliniti pana cand nu isi vor intemeia propriul camin. De aceea, dragostea este foarte importanta pentru ei si nu o trateaza cu superficialitate.

Nu au obiceiul sa flirteze si nici nu accepta aventuri amoroase. De asemenea, nu au foarte multi prieteni insa cei care sunt alaturi de ei vor ramane astfel pentru tot restul vietii.

Se indragostesc destul de greu insa atunci cand o fac, isi aleg cu grija partenerul, mai ales ca au in vedere exlusiv o legatura trainica si pe termen lung.

Numarul 5 in numerologie

Aceste persoane nu sunt cei mai comozi parteneri de cuplu. Nu au firi neplacute insa au obiceiul sa spuna lucrurilor pe nume, verde in fata, indiferent cat de tare ar durea. Prefera sa stie si sa spuna un adevar crud decat o minciuna frumos elaborata chiar daca cei din jur, in situatii mai delicate, cred exact contrariul.

Citește și:

Sinceritatea lor le poate provoca neplaceri nu doar in viata personala, ci si in cea profesionala.
Insa, pe de cealalta parte, stiu ca pot avea incredere in oamenii din jurul si isi isi vor alege parteneri de cuplu cu adevarat speciali.

Nu le place sa flirteze si se feresc de aventuri, precum si de oamenii superficiali.

Numarul 6 in numerologie

Oameni foarte eleganti si cu multa prezenta de spirit, cei care sunt guvernati de 6 au standarde foarte inalte. In niciun plan al vietii lor nu se vor multumi cu putin, in special in ceea ce priveste dragostea.

Sunt sociabili si au foarte multi prieteni insa in ceea ce priveste alegerea unui partener de cuplu, au pretentii mari. De fapt, n-ar fi de mirare sa aiba o lista cu calitati pe care le bifeaza atunci cand flirteaza cu cineva iar la final, sa faca un calcul.

In orice caz, pretentiile lor nu sunt inutile sau goale, pentru ca au foarte multe de oferit la schimb. Sunt inteligenti, carismatici, calzi si cu simtul umorului. Sunt fideli si sinceri dar au , din cand in cand, momente de egoism.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.