Setari Cookie-uri

Numerologie: Ce spune numarul personal despre viata amoroasa?

Afla cum stai cu dragostea in functie de data nasterii!

Numarul 7 in numerologie

Acesti oameni nu sunt neaparat retrasi sau reci insa viata amoroasa este situata, de cele mai multe ori, pe un plan secund. Ei sunt foarte concentrati asupra evolutiei profesionale si au nevoie de parteneri care sa inteleaga acest lucru si, mai ales, care sa aiba aceleasi preocupari.

Nu sunt genul de persoane care sa se indragosteasca usor si nici nu isi pierd timpul cu flirturi. Au atitudini destul de martiale in aceasta privinta si sunt oameni impunatori.

De regula, intr-o relatie, ei sunt cei care dicteaza cursul povestii de dragoste dupa bunul plac. Chiar si asa, atunci cand se indragostesc, sunt atasati de partenerii lor si de regula, sunt foarte fideli.

Numarul 8 in numerologie

Acesti oameni sunt caracterizati de o caldura sufleteasca aparte si de o mare sensibilitate. Ascund, insa, cu pricepere aceste trasaturi si le scot la iveala doar in jurul persoanelor pe care le cunosc foarte bine. De altfel, sunt echilibrati si nu le lipseste increderea in fortele lor insa prefer sa fie mai rezerati cu oamenii noi.

Citește și:

Dragostea este foarte importanta pentru ei insa nu vor avea prea multi parteneri de-a lungul vietii. Nu le place sa flirteze si nici sa treaca rapid de la o relatie la alta.

Cred ca, inainte de orice, o poveste sanatoasa de iubire se intemeiaza pe incredere si sinceritate. De aceea, cei mai multi dintre ei isi vor gasi jumatatea in cercul de prieteni foarte apropiati.

Numarul 9 in numerologie

Cei care au acest numar al destinului sunt persoane cu foarte mult succes pe plan social. Isi fac prieteni foarte usor, au mereu agenda plina si nu duc lipsa de parteneri. Flirteaza si au aventuri amoroase iar aceste obiceiuri ii pot obosi la un moment dat. Abia cand ajung in acest punct al vietii vor fi pregatiti pentru dragostea adevarata pentru ca sunt maturi din punct de vedere emotional si isi pot asuma mai multe responsabilitati.

Sunt preocupati si de ascensiunea profesionala si vor face eforturi pentru a tine aceste doua aspecte ale vietii in echilibru. In orice caz, atunci cand isi gasesc jumatatile, sunt dedicati si atenti partenerilor insa au nevoie la schimb de acelasi lucru.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie cu zaruri

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.