Setari Cookie-uri

Top 5 cupluri celebre acuzate de incest

Relatiile sexuale interzise intre rude faimoase

In serialul Game of Thrones, actiunea este declansata de fiul lui Ned Stark, atunci cand ii descopera pe fratii Cersei si Jaime Lannister in timp ce faceau sex. De altfel, in universul imaginat de George R. R Martin, casatoriile intre frati au fost decisive pentru intregul fir narativ al povestii.

Chiar daca aceste legaturi par desprinse din inchipuiri bizare, incestul este o practica mai des intalnita decat am crede.

1. Angelina Jolie si fratele ei, James Haven

Acum 14 ani, Angie era nominalizata pentru prima data la Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar datorita personajului Lisa Rowe interpretat de ea in Girl, Interrupted, premiu pe care l-a si castigat. Se pare ca pe covorul rosu, Angelina a adus o doza din caracterul Lisei, o fire dezechilibrata si rebela. Alaturi de ea se afla James Haven Voight, nimeni altul decat fratele ei cu care actrita s-a sarutat indelung, spre deliciul si surprinderea tuturor. Ea avea pe atunci 25 de ani si a declarat in gura mare ca este ataaat de indragostita de fratele ei!

Citește și:

Acest lucru a generat un val de barfe la adresa celor doi copii ai lui Jon Voight si nu putini au fost cei convinsi de relatia nepotrivita dintre Angelina si James.

Incidentul nu a fost unic iar cei doi s-au sarut de mai multe ori, inclusiv la Premiile Golden Globe din acelasi an.

angelina jolie

Foto Featureflash / Shutterstock.com

2. John Philips si fiica lui, Mackenzie

Poate ca numele celor doi nu va spun foarte multe insa in anii ’60, John facea parte din celebra formatie de folk The Mamas and the Papas.

El si fiica sa ar fi avut o relatie sexuala mai bine de 10 ani si discutau, la un moment dat, despre o fuga in Mexic, acolo unde ar fi vrut sa isi schimbe identitatile si sa se casatoreasca apoi sa ii creasca pe ceilalti copii ai lui John ca si cum ar fi si ai fiicei sale, Mackenzie.
Relatia celor doi ar fi inceput cand fata avea 18 ani, pe fondul consumului de droguri si ar fi continuat de atunci.

Citește și:

Se pare ca cea mai afectata de aceasta poveste ar fi Chynna, o alta fiica a lui John. Mackenzie si-a publicat memoriile in 2010, moment in care facut publica relatia dintre ea si tatal sau, decedat la acea data. Profund marcata de acest lucru si modalitatea in care a fost dezvaluit, Chynna s-a internat in centru de reabilitare pentru persoanele cu probleme de anxietate.

Mackenzie lua cocaina inca de la varsta de 11 ani si primul contact sexual cu tatal ei a avut loc in ajunul nuntii acesteia, cand ea avea 19 ani.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.