Kudika
21 August 2014

De la pomul laudat, poti sa te duci cu capu'!

Romanii, intreprinzatori, si-au lasat masinile in mijlocul strazii, pentru ca de ce nu?! Prin urmare, carul nu avea pe unde sa treaca. A busit cateva masini cand a incercat sa ia o curba la dreapta apoi s-a impotmolit. Ca din pamant, ies vreo 5 haidamaci cu cefe late si fete cu iz rusofon. Pun ei umarul la treaba si imping prima masina, doar-doar o misca din mijlocul drumului. Soferul a fost insa constiincios si a tras frana de mana. In urma acestor actiuni intreprinse, in mod evident doar cu intenti bune, masinile parcate neregulamentar s-au ales cu cate o bara in minus sau o aripa indoita.

Din toata ceata de curiosi, se desprinde un Don Quijote care sa se certe cu malacii si sa apere dreptul universal la proprietate privata, chiar si pentru cei cu soricu’ gros. Fix in acest moment, apare si politia sa isi faca datoria. In cel mai pur spirit civic, il salta politicos de ceafa pe protestatar si-l baga frumusel la duba ca sa ii iasa din cap ideile prea democratice.

In urma lor, cei care ridica masini au pus pe platforme tot ce le-a iesit in cale si s-au felicitat reciproc pentru cu batai pe burta pentru banii pe care urmau sa ii incaseze.

In tot acest timp, animatoarele se incalzeau cum puteau. Ba se strangeau in brate, ba dadeau din fund ca Miley Cyrus intr-o criza de epilepsie. In jurul meu, vajnicii barbati ai patriei discutau intre ei despre problemele cu care se confruntau fetele si mai ales, cum sa le ajute sa se incalzeasca. Intre noi fie vorba, la capitolul imaginatie si fantezii erotice, nu stralucea niciunul. N-am auzit nimic in plus fata de, sa zicem, urarile de la Steaua-Dinamo: sa-ti dau, sa-ti fac, sa-ti sparg.

Nevestele langa ei picoteau a plictis, semn ca e traditional ca in familia ca tatanele sa beleasca ochii la bunurile naturale ale altor femei. In ciuda obscenitatilor care le ieseau pe gura, atunci cand se duceau la poze, tarau copiii dupa ei, numai de buni ca scuza. Si incepeau pasiti:

- Saru’mana, doamnisoara, vrea si asta micu’ o poza pe car langa dumneavoastra, daca nu va suparati.

In timp ce al’ mic stateau mumos la poza pe care i-o facea mamita, tatal se benocla fara jena la sanii animatoarelor care dadeau pe afara din imitatia de sutien.

Hotarat lucru, plaja in statiunea-perla a litoralului romanesc nu-i pentru mine. Sau am imbatranit eu si ajung cat de curand de-o varsta cu mamaia.

foto prima pagina shutterstock femeie pinup

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: