Setari Cookie-uri

Top 5 filme de dragoste supraapreciate

Cele mai cunoscute productii cinematografice siropoase

Stiu cu siguranta ca in toata lumea exista filme laudate si raslaudate de toata lumea, cu critici cazuti in extaz si cinefili inghesuiti la casele de bilete, pe care unii dintre noi nu le pot inghiti nici macar cu lamaie. Oricat de frumoasa ar fi povestea, oricat de mult ar plange toti ceilalti din cauza acesteia, de unele filme nu te poti apropia si pace.

Am intocmit astazi o lista cat se poate de subiectiva cu cateva astfel de pelicule.

5 filme de dragoste siropoase

1. Twilight

Daca imi aduc eu bine aminte, atunci cand Bella s-a indragostit fulgerator de Edward, vampirul care sclipeste ca Tinkerbell, ea avea vreo 17 ani si el trecuse de 100. Sa recunoastem ca se tine bine pentru varsta lui dar mie imi suna a corupere de minori, desi in lege probabil ca varsta stipulata pentru consimtamant e in jurul acestor ani.

Problema cea mai mare a filmului nu este neaparat povestea atat de dulce ca te lesina la stomac, pe cat este relatia complet nesanatoasa dintre ei. Si nu e vorba (doar) de diferenta de varsta. Edward este un iubit posesiv si gelos. Daca eu as deschide ochii intr-o noapte si m-as trezi cu un individ in camera mea, neinvitat, oricine ar fi el, m-as pune pe urlat si as azvarli dupa el cu ce-mi pica intai in mana. Mai mult de atat, sub scuza ca isi face griji pentru siguranta ei, ii interzice sa se vada cu prietenul ei Jacob.

Citește și:

Intreaga viata a adolescentei se invarte in jurul iubitului ei si atunci cand el o paraseste, intra in depresie si functioneaza pe pilot automat. Morala pe care ne-o baga pe gat Stephenie Meyer: este foarte, mega, extra, super important sa ai un iubit pentru ca *motive*.Si cam atat. Asta ca sa nu imi aduc aminte si de Breaking Dawn, aceasta pilda moderna impotriva avortului.

Dar ca sa nu va suparati de tot pe mine, va las mai jos parodia mea preferata dupa Twilight.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.