Setari Cookie-uri

Top 5 filme de dragoste supraapreciate

Cele mai cunoscute productii cinematografice siropoase

2. The Notebook

Povestea de dragoste dintre baiatul din popor Noah si saraca fata bogata Allie a facut sa curga rauri de lacrimi si de clisee cinematografice. Chiar daca se bucura de multa popularitate, il pun la categoria filmelor de inghitit cu multa, multa lamaie. Dar multa.

Scena care mi-a ramas cel mai bine in memorie este chiar la inceputul filmului, atunci cand Noah se catara ca un cimpanzeu (unul dragut, intre noi fie vorba, pentru ca Ryan Gosling e frumusel foc) pe un carusel si se tine dupa Allie pe strada ca sa o convinga sa iasa cu el.

Nu stiu cat de romantice sunt aceste gesturi pe o scara de la 0 la Boyz II Men dar mie imi seamana destul de tare cu un act de hartuire. Sa presupunem pentru un moment ca barbatul care ar fi facut aceste gesturi nu ar fi corespuns standardelor de frumusete masculina si ar fi batut-o pe fata la cap sa iasa cu el pana cand aceasta ar fi acceptatSa facem impreuna un exercitiu de imaginatie. Sa presupunm ca Noah era scurt, indesat, cu parul geluit pe spate, o burta maricica si o unghie mare la degetul ce mic de la mana stanga cu care se scobea cand in nas, cand in ureche. Acest Noah imaginar a fi facut aceleasi lucruri pe care le face Noah-Ryan la inceputul filmului: se catara pe carusel apoi o urmareste pe strada. In acest caz, schimbam limpede registrul filmului, nu-i asa?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.