Setari Cookie-uri

Povestea Second Skin Clothing

Monica Tarnovean este cea care a dat viata conceptului Second Skin Clothing, atat in calitate de creatoare de business cat si ca designer. Visul ei este: cat mai multe femei sa se imbrace comod si feminin, sa-si gasesca libertatea interioara si de exprimare si sa fie ele insele in imbracaminte.

Iar partea cu "dragostea" de care ma intrebi cred ca se reflecta in spiritul hedonist care reprezinta Second Skin Clothing, adica de a obtine si de a da placere: materiale de calitate, usoare, placuta pentru piele si sper ca in viitor sa fie cu caracteristici efectiv terapeutice pentru piele, design seducator subtil, pe care il intelegi din miscare.

Si nu in ultimul rand aspectul estetic care tine de packagingul elegant, cu etichete detaliate si legate cu funda, perfect pentru cadou, lucru la care ajuta si marimile simple,ori one size ori S, M, L, depinde de model, insa ele se adapteaza corpului care le poarta, diferit, surprinzator chiar si pentru mine. Exemplul care si pe mine m-a surprins si a concretizat acest lucru a fost prima sedinta foto Second Skin Clothing, unde 12 femei au purtat doar 2 rochii si aratau atat de diferit incat lumea a crezut ca am mai multe modele, veneau si intrebau unde sunt celelalte ca le-au vazut ele pe site.

Citește și:

2. De unde ai aceasta pasiune pentru design vestimentar?

Nici eu un stiu de unde!

Imi aduc bine aminte insa ca de la 7 ani, de cand am avut primul birou la care imi faceam lectiile, desenam mereu haine intr-un caiet special, cu un manechin dezbracat pe pagina stanga iar toate paginile de dreapta aveau partea de sus taiata si desenam rochii pe ele care le atasam manechinului, apoi cand eram in liceu (de mate-fizica) pictam hainele desenate in prealabil, pe foi de A4, in weekend, fara sa mananc sau sa beau, cumva intr-o transa.

Cred ca prima mea amintire de cand ma stiu are un rol. Este vorba de o cuvertura alba de bumbac care ma invelea, brodata de mana de bunica mea cu flori si frunze elaborate, mici, discrete, pe margine. Priveam intens acea cuvertura deoarece nu imi placea sa dorm la pranz. La gradinita am stat doar atunci cand invatatoarea imi dadea sa colorez covoare.

Citește și:

Pur si simplu cred ca am in sange asta, o anume inclinatie spre estetica, spre confort, carora am invatat sa le dau viata si sa le pun in perspectiva - aici m-a ajutat educatia de care am avut parte si antreprenoriatul din ultimii ani, plus un feeling pe care il am de ce va fi in viitor.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.