Setari Cookie-uri

Povestea Second Skin Clothing

Monica Tarnovean este cea care a dat viata conceptului Second Skin Clothing, atat in calitate de creatoare de business cat si ca designer. Visul ei este: cat mai multe femei sa se imbrace comod si feminin, sa-si gasesca libertatea interioara si de exprimare si sa fie ele insele in imbracaminte.

3. Prin ce se disting creatiile Second Skin?

Second Skin Clothing se distinge prin simplitate si calitate. Ele nu iti "iau ochii" insa te indragostesti de ele purtandu-le, le intelegi, intelegi cum anume sunt gandite pentru tine.

Sunt foarte usor accesorizabile dupa stilul tau. Le poti purta casual cu tenisi sau elegant cu pantofi, dupa dispozitie cu orice tip de bijuterie sau fara. Ele dau loc liber creativitatii tale, o stimuleaza chiar, te poti juca. Ele au o personalitatea purtatoarei, te imbratiseaza fin si delicat in esenta.

Dau importata detaliilor precum finisajelor, modului de prezentare si expunere coerent, pe concept. In Amsterdam am avut vizitatori la stand datorita acestui lucru si nu in ultimul rand a unor mici inovatii pe care le-am facut in prezentarile de pe scena.

Second Skin este de asemenea despre a fi femeie, despre asumarea feminitatii vestimentar, intr-un stil distins si subtil. De multe ori avem senzatia ca suntem vulnerabile astfel, mai ales intr-o lume de business a barbatiilor in care de multe ori ei vad femeia ca altceva, drept urmare si mie mi s-a intamplat, purtam costume ca ei. Insa aceasta un face decat sa ne indeparteze de esenta noastra de femeie, drept urmare ne ascundem chiar de noi insene in spatele unor regului sau standarde care un ne aduc nici fericirea nici confortul.

Citește și:

Second Skin Clothing este despre a fi bine tu cu tine insati, iar confortul vestimentar prilejuieste acest lucru. Ceea ce emani, emani dinauntru, nu dinafara sau din spatele unui brand sau altul. Pentru a avea acces la interiorul tau trebuie sa fii confortabila in primul rand in haine, sa-ti dea libertatea sa te accesezi.

4. Care este sursa ta de inspiratie?

Cred ca am inspiratie atunci cand nu am multe griji cotidiene, cand sunt relaxata si in contact cu mine insami.

Inspiratia nu vine de undeva din exterior, cred ca vine din interior dar ca urmare a unui cumul de factori care actioneaza intr-un moment in care nu te astepti, insa pentru care lucrezi sa apara. Cum lucrez efectiv? Expunandu-ma la lucruri care sa ma scoata din cotidian, din obisnuit, din tiparele mele de gandire, miscare sau simtire, sa pot avea acces si la altceva. Asadar calatoresc, explorez in necunoscut, natura de cele mai multe ori, ma expun la situatii noi, ma duc in cercuri sociale si la petreceri insa cu ochi de cercetator, vizitez expozitii pe care le selectez cu grija si instinct.

Citește și:

Inspiratia este un lucru foarte fragil si delicat, trebuie tratat delicat deoarece se poate bloca pe de o parte, iar pe cealalta, cand se deblocheaza trebuie sa-ti notezi ideile sa nu se piarda sau sa le uiti si sa alegi la un momento dat ceea ce poate fi valorificat si util cu adevarat.

Uneori ma inspira o alta creatie (din orice domeniu) pe care o transform sau aplic in altceva, uneori ma inspira o cladire sau o floare, uneori merg pe strada si ma uit la femei cum sunt imbracate si iau ceea ce consider o idee buna si lucrez pe ea. Din 100 de "inspiratii" sau idei, iese un lucru concret.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.