Setari Cookie-uri

Ce spune culoarea lenjeriei intime despre tine?

Secretele personalitatii tale dezvaluite de culori

Cu siguranta fiecare dintre noi are un seratras in care isi tine lenjeria intima. Aceasta, intocmai ca hainele pe care le purtam in fiecare zi, vine intr-o sumedenie de culori si modele. Vei fi surprinsa cand vei descoperi cat de mult poate dezvalui lenjeria intima despre personalitatea ta.

Lenjerie intima alba

In mod traditional, albul este culoarea inocentei si a puritatii. Aceasta este asociata, de asemenea cu casatoria. Daca preferi aceasta culoare, esti un om foarte echilibrat si ai nevoie de multa liniste in viata ta. Nu iti plac oamenii foarte exuberanti, agitatia sau persoanele care incearca sa intre in viata ta cu bocancii. Stii cand sa pui piciorul in prag dar faci acest lucru intr-o maniera diplomata.
lenjerie intima

foto shutterstock femeie in lenjerie intima

Lenjerie intima neagra

In adolescenta noastra, Heath Ledger a jucat rolul principal in filmul „10 lucruri nu-mi plac la tine”. Exista o replica celebra in acesta referitoare la chilotei: nu porti lenjerie intima neagra decat daca vrei sa ii vada si altcineva. Tu esti o seducatoare si iti place sa te joci cu focul.

Citește și:

Mai mult de atat, nu iti este teama sa iti asumi riscuri si ai foarte multa incredere in calitatile tale. De asemenea, ai o intuitie extraordinara pe care te poti baza in situatiile dificile. Nu accepti jumatati de masura si nici nu tolerezi foarte bine persoanele autoritare.

Lenjerie intima rosie

Rosu este culoarea pasiunii. Daca preferi aceasta nuanta, ai o personalitate puternica si adori sa fii indragostita. De asemenea, esti ofoarte constienta de sexualitatea ta si te bucuri dinplin de ea. Uneori poti fi incapatanata si iti plac dezbaterile aprinse din care, de cele mai multe ori, iesi invingatoare.

Tocmai pentru ca ai personalitate atat de bine definita si un caracter foarte aprins, nu tolerezi in jurul tau oameni care se tem sa isi spuna punctul de vedere sau care incearca sa faca pe plac tuturor.

Lenjerie intima roz

Rozul este un amestec intre alb si rosu. Prin urmare, personalitatea definita de aceasta culoare are o doza din delicatetea albului dar si spiritul puternic al rosului. Nimic nu iti sta in cale atunci cand iti propui ceva dar inainte sa dai militaria jos din pod, incerci sa iti atingi scopurile pe cale diplomatica.

Citește și:

In caz contrar, devii la fel de feroce ca o tigroaica si nu accepti niciun fel de compromis din partea oamenilor care vor sa profite de gentiletea ta sufleteasca.

Lenjerie intima verde

Verdele este semnul unei personalitati creative, cu o imaginatie bogata. Ai un simt estetic innascut si esti atrasa automat de frumos pe care il gasesti in cele mai inedite locuri. Traiesti cu un picior inaintea tuturor si te gandesti foarte mult la viitor.

Tocmai de aceea iti faci planuri pe care le respecti in totalitate. Tu iti vei atinge scopurile in viata prin meticulozitate si spirit creativ. In plus, te adaptezi foarte repede la situatiile noi si gasesti solutii alternative atunci cand se ivesc probleme imposibil de rezolvat in aparenta.

Lenjerie intima galbena

Galbenul este o optiune mai rara in ceea ce priveste lenjeria intima. Aceasta este culoarea persoanelor optimiste si pline de vitalitate. Tocmai pentru ca esti atat de increzatoare, treci destul de usor peste greutatile vietii si nu te lasi invinsa de nimic.

Citește și:

Oamenii sunt atrasi de caldura ta sufleteasca si te privesc nu neaparat ca pe o figura autoritara cat ca pe o persoana de la care au de invatat si care le va asculta pasurile, mereu pregatita cu un sfat bun.

Lenjerie intima albastra

Albastrul este asociat cu armonia si cu un intelect bogat. Esti o persoana foarte inteligenta si iti place sa te cultivi. De altfel, esti atrasa de oamenii cu care poti purta dezbateri aprinse si de la care ai mereu cate ceva de invatat.

Iti alegi cu mare grija prietenii si nu ai foarte multi. Cei pe care i-ai ales sa iti ramana aproape si sa ai incredere in ei vor fi alaturi de tine pentru tot restul vietii. Ai aceeasi atitudine si fata de dragoste. Prin urmare, nu te indragostesti usor si esti foarte pretentioasa atunci cand iti cauti un partener.

foto prima pagina shutterstock femeie in lenjerie

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.