Setari Cookie-uri

Cum sa dansezi pe tocuri la fel de bine precum Beyonce

Decopera secretele artistei Beyonce pe ringul de dans si invata sa dansezi la fel de bine pe tocuri!

Queen B. este recunoscuta pentru spectacolele impresionante pe care le ofera celor care au ocazia sa participe la concertele pe care diva le organizeaza de-a lungul timpului. Cu siguranta ii admiram tinutele, machiajul, coafura, frumusetea, calitatile vocale exceptionale, dar coregrafiile sunt cu siguranta cele mai impresionante si mai complexe.

Dar cum poate Beyonce sa faca toate aceste lucruri pe tocuri si sa arate abosolut fabulos? Cum reuseste sa danseze atat de bine si sa isi mentina echilibrul perfect?

Noi am urmarit pas cu pas pregatirile artistei si am alcatuit un mic ghid al celor ce vor sa danseze precum superba artista.

foto: fata dansand, Shutterstock

Stai dreapta!

Postura corpului este foarte importanta chiar si atunci cand mergi. In momentul in care esti pe tocuri si nu vrei sa arati caraghios sau sa ai dureri de spate foarte puternice, incearca sa stai dreapta si sa ai grija la pozitia picioarelor. Ele trebuie sa fie cat mai apropiate.

Citește și:

Ia lectii simple de balet!

Pentru ca in Franta vremurilor de mult apuse, baletul se practica pe tocuri, iar elementele de baza sunt perfecte pentru a capata o postura impecabila si o tinuta impresionanta. Vei invata sa stai dreapta si sa mergi pe tocuri cat mai inalte, iar pozitia ta sa fie una foarte eleganta si admirata.

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.