Setari Cookie-uri

Cele 50 de UMBRE ale FEMINISMULUI

Descopera o noua perspectiva asupra fenomenului "50 Shades of Grey".

"50 Shades of Grey" ne provoaca. Este un punct de pornire. Va incepe o batalie a femeilor din multe puncte de vedere. Multi dintre critici vor spune ca este un pas inapoi in ceea ce le priveste pe femei. Altii vor spune ca promoveaza violenta. Ceilalti vor spune ca promoveaza puterea erotismului. Dar eu cred ca unul dintre motivele pentru care a devenit atat de popular (si se va mentine in topurile popularitatii) este acela ca femeile vor sa aiba mai multa incredere in ele si in propria intuitie, in propria putere sexuala.
Femeile isi pot gasi puterea in diferite moduri. Fiind dominate, dominand sau construnidu-si o lume a lor de poveste.

Femeile au puterea de a iubi, de a lupta, de a se proteja, de a cunoste diferenta dintre "da" si "nu" si isi pot crea propria relatie sexuala sanatoasa.

Feminismul in ziua de astazi inseamna ca nimeni nu are dreptul sa ii spuna unei femei ce ar trebui sa isi doreasca sau sa gandeasca. Oricine spune ca in momentul in care legi o femeie de pat sau te joci cu ea pentru placerea amandurora nu se incadreaza in tiparele feminismului este o persoana care nu intelege ce inseamna cu adevarat sa fii Printesa in propria poveste.

Citește și:

Odata ce un print nu se teme sa isi lase partenera sa se dezlantuie din punct de vedere sexual, ea nu mai poate fi "legata". Nu ii poti spune unei femei ce sa simta, ce sa isi doreasca.

Dupa cincizeci de ani de lupta, femeile au gasit putin din ceea ce semnifica adevarata lor putere. Au mai multa putere in viata profesionala dar si in cea personala. Ar putea avea in cele din urma, puterea de a conduce lumea.

Singurul loc in care nu isi doresc putere absoluta este in pat".

Sursa articol: Huffingtonpost.com

Foto prima pagina: femeie puternica, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.