Setari Cookie-uri

6 Trucuri de frumusete de la Irina Mohora

Irina Mohora este prezentatoarea emisiunii Lozul cel Mare, de la TVR si presedintele asociatiei Zambetul Ingerilor. De curand am povestit un pic cu ea despre primavara ce inca intarzie sa apara si ne-a impartasit cateva dintre cele mai importante trucuri de frumusete.

De altfel si hainele stau mai bine pe un corp bine proportionat si tonifiat, dar pentru asta trebuie sa depunem putin efort si sa iesim din zona de confort. Si aici nu ma refer la efortul de a bate culoarele mall-urilor zilnic pentru a gasi rochita sau jeansii perfecti ci de a intra in sala de sport si de a transpira sau de a profita de zilele de primavara frumoase si de a alerga in parc.

3. Si pentru ca nu exista pretext mai bun pentru innoirea garderobei decat venirea unui nou anotimp, si pentru ca m-am plictisit de culorile inchise care predomina in anotimpul rece, primavara mereu imi doresc cel putin o rochita colorata sau cu un imprimeu vesel. Pentru a purta relaxata acest gen de tinute, eu apelez la un tratament de inlaturare a cicatricilor din zona genunchilor.

Semnele le am de mai mult de 10 ani, timp in care le-am ascuns, am incercat sa gasesc o rezolvare consultand diferiti medici esteticieni si testand diferite variante, insa fara rezultat. Tocmai cand renuntasem si ma impacasem cu ideea ca asta este, sunt ale mele, am descoperit Fazzada, locul cu cele mai performante aparate cu laser. O singura intalnire cu medicul Andreea Iftimie si m-a convins sa incerc.

Citește și:

Dupa cateva sedinte cu laserul semnele mele de pe genunchi aproape ca nu se mai vad si acest lucru nu l-am constatat eu ci cei din jurul meu. Stiu ca multi dintre voi se confrunta cu aceasta problema si mai stiu ca o cicatrice odata facuta ramane pe viata, insa acum exista un loc si aparate care pot estompa aspectul foarte mult pana cand semnul va ajunge sa fie foarte putin vizibil.

4. Inainte de a avea un machiaj frumos pentru mine este si mai important sa am o pilele frumoasa.

Stim si simtim cu totii cat de mult are de suferit pielea, mai ales fata, cat de tare se usuca iarna din cauza frigului si cat de neplacut este sa ai buzele crapate. Am gasit cea mai rapida si eficienta solutie care era la indemana mea insa nu am dat atentie preferand sa dau banii pe cele mai scumpe creme.

Mierea face minuni. Aplicata simplu pe fata si mai ales pe buze timp de 30 de minute hidrateaza instant si dupa clatire pilelea va fi foarte fina si buzele nu te mai ustura.

5. Recent am descoperit beneficiile asupra sanatatii si siluetei ale zaharului de cocos si ale gatitului cu ulei de cocos asa ca am aruncat tot zaharul brun din casa, (inclusiv mierea) la cosul de gunoi si tot acolo a ajuns orice fel de ulei in afara de cel de masline extra virgin si presat la rece pe care il folosesc numai la salate, in rest, in orice mancare folosesc numai ulei de cocos.

6. Imi place sa imi incep dimineata cu o cana mare de ceai verde cu menta. Este cea mai recenta placerea a mea si ma bucur de ea cat pot de des :)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.