Setari Cookie-uri

6 Trucuri de frumusete de la Irina Mohora

Irina Mohora este prezentatoarea emisiunii Lozul cel Mare, de la TVR si presedintele asociatiei Zambetul Ingerilor. De curand am povestit un pic cu ea despre primavara ce inca intarzie sa apara si ne-a impartasit cateva dintre cele mai importante trucuri de frumusete.

Primavara este anotimpul meu preferat. Are toate lucrurile care imi plac cel mai mult: florile preferate, temperatura si starea de spirit care imi place cel mai mult. Profit cat mai mult de aceasta perioada pentru a face plimbari lungi si daca am timp mici escapade in afara Bucurestiului.

Nimic nu ma relaxeaza mai mult si nu imi da o stare mai buna ca linistea si relaxarea pe care o simt atunci cand ma plimb printre copacii infloriti. Abia astept si intre timp incerc sa am grija de mine pentru a fi intr-o dispozitie vesela mereu si plina de energie.



1. Pentru mine frumusetea nu tine de aparente, nu inseamna sa port cele mai noi colectii ale designerilor, nu inseamna sa fiu machiata si perfect coafata ci in primul rand inseamna sanatate.


O femeie sanatoasa poate fi si frumoasa dar pentru asta trebuie sa aiba grija de ea in permanenta, nu doar primavara. Si pentru asta evident ca incepem din interior in exterior. Orice femeie trebuie sa isi faca cateva analize obligatorii anual.

Citește și:

Daca se iubeste pe ea dar si pe cei din jur, ar trebui sa nu se neglijeze si daca pe parcursul anului sunt mult prea ocupate cu job-ul, familia, copii, e foarte simplu sa isi stabileasca urmatoarea regula: luna martie e luna ai. Si in fiecare an, in acesta perioada, sa faca tot ce nu aa avut timp sa faca tot anul, inclusiv acele vizite de rutina la medic. Primavara e anotimpul inceputurilor asa ca sa incepem de aici.

2. Pentru ca aspectul exterior conteaza mereu, nu putem neglija nici acest capitol
, insa eu incep cu un tonus bun. Fac sport constant pentru ca din sport imi iau energia pentru intreaga zi si pentru ca imi doresc sa imi placa ce vad in oglinda, nu doar sa acopar cu haine frumoase.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.