Advertorial (P) Suferi de insomnii date de astenia de primavara? Iata cum poti avea un somn linistit in loc de multe nopti albe

Kudika
17 Martie 2015

La trecerea dintre anotimpuri, schimbarile unor factori climatici din mediul inconjurator, de la temperaturi modificate si pana la regim alimentar, provoaca multor persoane o stare de indispozitie generala, oboseala sau insomnie, toate definite prin termenul de astenie de primavara.

Durerile de cap ce apar dimineata va sunt cunoscute? Din cauza somnului agitat ori a insomniilor, ”noptile albe” v-au cauzat irascibilitate, cearcane, stare de oboseala, si nu v-au permis desfasurarea activitatilor zilnice intr-un ritm normal.

Riscurile la care ne supunem atunci cand nu ne odihnim suficient nu sunt deloc de neglijat: poate aparea diabetul, fluctuatii de greutate sau chiar probleme psihice.

Bazate exclusiv pe extracte naturale standardizate, atent selectionate pentru a conferi un somn linistit si odihnitor, produsele din gama Bien Dormir induc somnul in mod natural, inducandu-i organismului o stare de calm si relaxare. In plus, la trezire nu apare starea de somnolenta reziduala specifica somnului indus de medicamentele de sinteza.

Bien Dormir Melatonina Forte prin combinatia de extract uscat de passiflora, musetel si melatonina, contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la atenuarea tulburarilor de somn la persoanele :

• care lucreaza pe timp de noapte sau in conditii de iluminare artificiala
• care schimba fusul orar
• suprasolicitate, in urma unui efort fizic sau intelectual intens
• cu oboseala cronica, datorata privarii repetate de somn
• varstnice, la care secretia fiziologica de melatonina este redusa

Bien Dormir Valeriana Forte prin continutul sau de extract uscat de valeriana, passiflora, musetel produce o stare de relaxare necesara instalarii somnului, imbunatateste calitatea acestuia, asigurand functionarea organismului in conditii optime.

Bien Dormir Valeriana Forte vine in sprijinul persoanelor care au:
• tulburari ale duratei si calitatii somului
• insomniile cauzate de starile de neliniste, stres, tensiune nervoasa

Bien Dormir! Pentru ca somnul este un obicei sanatos.
Informeaza-te pe www.biendormir.ro sau facebook.com/LaboratoareleFiterman

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri