Setari Cookie-uri

Top 5 scene de sex in grup din filme

Cele mai fierbinti orgii din filme

Scenele de sex din filme au fost intotdeauna subiecte de controversa. In functie de publicul pe care vor sa il atraga, regizorii fie dau scene in care sugereaza foarte subtil ce fac eroul si eroina infasurati ca regele Tut in cearceaf, fie folosesc actori care fac sex intr-adevar sau mimeaza foarte bine acest lucru.

Nu luam in considerarii regizorii de la Bollywood care utilizeaza de regula tot soiul de metafore din natura, cum ar fi deschiderea unei flori sau izbirea valurilor de tarm in locul unei scene de sex, oricat de nevinovata ar fi.

La polul opus sunt acei regizori pentru care se aplica expresia cu cat mai multi, cu atat mai bine. Este vorba despre cei care nu sunt multumiti de o scena de sex intre protagonist si protagonista ci le cheama toti prietenii la joaca, de ajungi sa te scarpini in cap si sa te intrebi ce vrea sa spuna autorul aici.

Citește și:

Unele dintre ele, trebuie sa recunoastem, sunt extrem de senzuale si expresive in timp ce altele, asa cum veti vedea, sunt alunecari in pornografie.

1. Scena de sex in grup din Dracula (1992)

In ciuda prestatie mediocre in cel mai bun caz ale Winonei Ryder si a lui Keanu Reeves, Gary Oldman in rolul lui Dracula a reusit sa salveze pelicula din 1992, regizata de Francis Ford Coppola. Chiar si asa, unul dintre cele mai incitante momente ale filmului are loc intre Jonathan Harker (Reeves) si –tineti-va bine – Monica Bellucci, Michaela Bercu si Florina Kendrick in rolurile mireselor lui Dracula.

Acestea il seduc intai pe tanarul avocat intr-un baldachin decadent, cu o oglinda deasupra apoi incearca sa ii suga sangele. Pentru ca Dracula nu isi terminase afacerile cu el, il salveaza pe englez din coltii acestora si le ofera in schimb un bebelus.

Citește și:
  • Cucerind lumea prin iubire - Us - Gamuel Sori x Lovespeake
  • Conan Gray a lansat albumul Found Heaven
  • YUKA cântă despre acel Tu

2. Orgia din Eyes Wide Shut (1999)

Filmul care i-a avut in rolul principal pe (atunci casatoritii) Nicole Kidman si Tom Cruise a fost ultima pelicula a genialului regizor Stanley Kubrick. De altfel, o teorie a conspiratiei spune ca acesta a fost ucis inainte de finalizarea productiei de catre o societate secreta intocmai ca aceea peste care personajul lui Cruise nimereste din greseala.

Pe fundalul unei liturghii in limba romana redata invers si obtinerea in acest mod a unei coloane sonore care te bantuie la mult timp dupa ce ai vazut filmul, se desfasoara una dintre cele mai cunoscute si cele mai apreciate scene de sex in grup dintr-o pelicula americana.

Vezi aici una dintre cele mai fierbinti scene din Eyes Wide Shut.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.