Setari Cookie-uri

Top 5 scene de sex in grup din filme

Cele mai fierbinti orgii din filme

3. Orgia din Parfumul: Povestea unei crime (2006)

Povestea lui Jean-Baptiste Grenouille ecranizata de Tom Tyker a lasat cu gura cascata critici de film si cinefili in egala masura. Acesta s-a nascut cu un simt olfactiv foarte bine dezvoltat iar crezul sau in viata era obtinerea parfumul perfect, parfumul suprem care sa contina esenta idealului feminin.

In cautarea acestuia, Grenouille nu se da in laturi de la cele mai odioase crime si procedee care au ingrozit si fascinat privitorii.

In cele din urma, el obtine parfumul perfect incapsulat intr-o singura sticulta. Acesta este prins si condamnat la moarte pentru toate atrocitatie comise. Inainte de executie si infruntand o multime insetata de sange, el isi atinge pielea cu o singura pictura din parfumul sau. Vantul poarta mirosul catre oamenii care asteptau moartea lui si par absolut hipnotizati.

Citește și:

Acestia il declara nevinovat pe Grenoiulle si, ca vrajiti, intreaga piata plina de oameni se transforma intr-o orgie. Scena impresionanta care nu dureaza mai mult de doua minute a fost filmata in 5 zile si a avut nevoie de peste 750 de figuranti.

4. Scena de sex in grup din Idiotii (1998)

Popularitatea lui Lars von Trier, regizorul acestui film, a crescut fulminat in ultimii ani, atunci cand lumea intreaga a fost luata cu asalt de pelicula Nymphomaniac (2013). Cariera lui nu a inceput cu acest film, cu siguranta.

Cu ani in urma, Lars von Trier isi punea amprenta inconfundabila in pelicula Idiotii, filmul care urmareste aventurile unor adulti care decid sa renunte la toate normele sociale impuse,inclusiv la haine, si sa traiasca intr-o forma de libertate aleasa de ei. Una dintre marile lor placeri era sa se amestece printre ceilalti in piele goala si sa se dea drept persoane cu probleme psihice.

Citește și:
  • Cucerind lumea prin iubire - Us - Gamuel Sori x Lovespeake
  • Conan Gray a lansat albumul Found Heaven
  • YUKA cântă despre acel Tu

Scena de sex in grup din Idiotii nu musteste neaparat de senzualitate insa tocmai prin aparenta stangacie si tandrete copilareasca a protagonistilor, mica orgie este una remarcabila pentru lumea filmului.

5. Orgia din Caligula (1979)

Cu siguranta acesta este absolutul orgiilor din orice film care a fost facut vreodata. Caligula a fost un proiect extrem de ambitios in care au jucat nume grele de la Hollywood, ca Peter O’Toole, Malcolm McDowell, Helen Mirren. Dincolo de aspectul istoric al peliculei, respectiv marirea si decaderea imparatului Cizmulita, Bob Guccione (Penthouse) si-a imaginat decadenta imperiului roman.

Si pentru ca vorbim de una dintre cele mai mari puteri politice ale lumii antice, proportia trebuia pastrata. Lumea imaginata de Guccione in care cei bogati traiau luxuriant, inconjurati de sclavi domestici sau sexuali, nu este departe de dovezile ramase in izvoarele istorice.

Citește și:

De aceea, impresionanta orgie (foarte, foarte explicita) a necesitat 50 de femei goale, acte homosexuale, sex oral si anal, tot ce va trece si nu va trece prin cap. Desi varianta finala a filmului are mai bine de doua ore, exista o varianta numita Imperial Edition care contine 930 de minute de filmare si multe dintre ele sunt scene din impresionanta orgie inchipuita la Palatin.


foto prima pagina shutterstock triunghi amoros

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.