Setari Cookie-uri

6 melodii celebre cu mesaje ascunse

Aceste hituri nu sunt despre ce credeam noi ca sunt!

Am dansat pe aceste melodii in cluburi, uneori la nunti. Acordurile lor sunt cunoscute in toata lumea iar versurile lor sunt usor de fredonat. Totusi, ne gandim de prea putine ori la ceea ce inseamna ele cu adevarat.

Uneori, printre versuri se strecoara cate un cuvant sau doua care schimba complet intelesul unui cantec sau pur si simplu este vorba de modalitatea artisitilor care le-au compus si interpretat de a transmite un mesaj.

Nu luam astazi in calcul speculatiile despre mesajele satanice ascunse in negativ sau aunci cand o melodie este redata de la coada la cap. Intre noi fie vorba, si cantecele pentru copii suna malefic atunci cand sunt cantate invers.

Astazi vorbim despre acele melodii celebre in toata lumea care inseamna complet altceva decat am crezut noi.

1. Tutti Frutti, Little Richard

Cu siguranta toata lumea a mers la cel putin o nunta unde pana si bunicii se ridica sa danseze pe Tutti Frutti cantata de Little Richard si lansata in 1955. Ritmul este dracesc, versurile par vesele si nevinovata. Daca v-ati imaginat ca Tutti Frutti este un cantec despre vreo bautura de vara, nu e deloc asa.

Citește și:

De fapt, in varianta originala, Little Richard canta astfel: Tutti Frutti, good booty / If it don’t fit, don’t force it / You can grease it, make it easy, in traducere: Tutti Frutti, ce fund bun! Daca nu intra, nu forta! Unge-o bine sa alunece usor.

Da, Tutti Frutti, aw rooty este despre sex anal.

2. Like a virgin, Madonna

La o prima auditie, una dintre cele mai celebre melodii cantate de Madonna este despre o fata sensibila care se indragosteste. De fapt, Billy Steinberg, compozitorul versurilor a explicat ca melodia nu era menita initial pentru o cantareata ci pentru o voce masculina.

Like a virgin este, de fapt, povestea unui barbat care gaseste in el curajul sa se indragosteasca din nou, desi in trecut a fost ranit teribil. Acesta gaseste o dragoste noua si curata care il vindeca de toate ranile emotionale din trecut, ca si cum acestea nu ar fi existat niciodata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.