Setari Cookie-uri

6 melodii celebre cu mesaje ascunse

Aceste hituri nu sunt despre ce credeam noi ca sunt!

3. Every breath you take, The Police

Sting este cel responsabil cu aceste versuri care nu ne ies din cap cu orele. Pare una dintre cele mai romantice piese de dragoste din toate timpurile si topurile insa adevarul din spatele versurilor este mult mai sinistru si totusi, atat de evident.

Atunci cand a compus Every breath you take, Sting a facut acest lucru din perspectiva unui iubit extrem de gelos si posesiv care simte nevoia sa isi controleze partenera in fiecare moment din viata acesteia. Asa cum spuneam, sinistru.

4. Total eclipse of the heart, Bonnie Tyler

Piesa a fost scrisa si produs de Jim Steinman si a debutat in 1983. Piesa a urcat rapid in topuri si a ajuns cel mai mare succes al cantaretei Bonnie Tyler. Aceasta a inregistrat atunci 9 milioane de vanzari si ramane in continuare una dintre cele mai cunoscute piese din intreaga lume.

Citește și:

Este indiscutabil faptul ca Total eclipse of the heart este o piesa de dragoste insa ceea ce multi n-au stiut niciodata este ca Jim Steinman si-a imaginat doi vampiri in rolul indragostitilor.

Initial, cantecul a fost scris pentru Meat Loaf insa compania producatoare a refuzat creatia lui Steinman si astfel a ajuns sa fie interpretata de Bonnie Tyler.

5. Pumped up kicks, Foster the people

In multe dintre cluburile din Romania si pe posturile de radio au rasunat acordurile acestei piese. Pumped up kicks a fost compusa in 2010 iar un an mai tarziu lua cu asalt topurile din intreaga lume.

Cantecul de debut al trupei Foster the people are un ritm placut, vesel care te prinde. In mod paradoxal, versurile acestei piese vorbesc de fapt despre tendinte sinucigase si criminale. Mark Foster, autorul acestora, le-a compus dupa ce a citit o serie de statistici ingrijoratoare cu privire la tinerii cu afectiuni psihice si despre elevii care isi impusca profesorii si colegii.

Citește și:

6. Poker face, Lady Gaga

Una dintre cele mai cunoscute piese ale cantaretei din State a primit o sumedenie de interpretari dupa lansarea din 2008. In cele din urma, cantareazta a explicat ca Poker face este o melodie despre bisexualitate.

De fiecare data cand se intampla sa se gandeasca la o femeie in timpul unui act sexual cu un barbat, Lady Gaga adopta ceea ce se numeste poker face, adica o fata lipsita de expresie.

foto prima pagina Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.