Setari Cookie-uri

#GreekExplorer: Descopera frumusetea Greciei autentice

Pentru a cunoaste cu adevarat frumusetea Greciei, aceasta tara trebuie strabatuta de la un cap la altul, departe de punctele aglomerate de pe harta ei, pierduti printre strazi si orase, la poalele muntilor care se topesc in mare si printre plajele insulelor.

In ultimii ani, in ciuda neajunsurilor economice si sociale, Grecia a devenit una dintre cele mai populare destinatii de vacanta pentru turistii romani, iubitori de soare si de plaja. Cei mai multi dintre ei se opresc in Halkidiki sau in Paralia Katerini, devenita cu timpul un centru al distractiei, al vietii de noapte si un punct important de atractie pentru cei care iubesc muzica, viata agitata si culoarea, nisipul fin si apa limpede. Desi cele doua puncte atat de cunoscute nu sunt lipsite de farmec, Grecia este o tara care inmiit mai multe de oferit.

Sa nu uitam ca aceasta tara este leaganul democratiei, un taram de legenda in care fiecare piatra si fiecare copac sopteste despre legende vechi de cand lumea. Piscul muntilor se ascunde in nori si sunt invaluiti de ceata, un peisaj care a inspirat atat de multe mituri despre zeii olimpieni, oglindiri ale slabiciunilor si calitatilor umane. Poalele lor curg sinuos si se opresc acolo unde se lovesc de mare, munte si apa unite astfel in peisaje care iti taie rasuflarea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.