Setari Cookie-uri

Ce spune culoarea parului despre preferintele tale sexuale?

Afla care femei fac sex mai des in functie de nuanta podoabei capilare!

Unele dintre cele mai apreciate sex simboluri ale lumii au fost femei blonde, asta stim toti. In acelasi timp, despre roscate se spune ca sunt firi iubarete, pasionale. Pana acum, toate acestea erau pure stereotipuri insa oamenii de stiinta si-au propus sa le demonteze sau, dupa caz, sa le sustina.

sa se face ca s-a nascut astfel un studiu care incearca sa corelze culoarea naturala a parului la oameni cu preferintele si gusturile sexuale ale acestora. Prin urmare, iata care sunt concluziile statisticienilor de la Institutul de Cercetare din Hamburg, Germania.

foto depositphotos

Persoanele cu parul roscat natural fac sex mai des

Toti stim ca roscatii si roscatele naturale sunt foarte rari. De altfel, combinatia de par roscat si ochi albastri este cea mai rara combinatie din lume. Cei mai multi dintre acesti oameni au fie ochi verzi, fie ochi caprui. Mai putin de 1% din toata populatia planetei poseda aceste trasaturi impreuna, in timp ce roscatii, indiferent de culoarea ochilor, ajung in total la aproximativ 2%.

Citește și:

De regula, acestea sunt persoane cu stramosi in partea nordica sau vestica a Europei. Dar cum se traduc toate acestea intr-o viata sexuala mai activa decat a persoanelor satene, de exemplu?

Potrivit echipei care a studiat aceasta legatura, roscatele si roscatii au vieti sexuale mai active si mai multi parteneri decat alte persoane tocmai datorita procentuluimic din populatie pe care il reprezinta. Oamenii tind sa fie atrasi de raritati si astfel, aceasta culoare ii face mai sexy pentru partenerii lor. In acelasi timp, se crede ca rosul este un semn de tinerete si fertilitate, opus cumva parului carunt.

De altfel, persoanele roscate albesc mai greu decat alti oameni, sau chiar deloc. Prin urmare, cositele roscate semnalizeaza trupuri fertile, pregatite sa poarte progenituri.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.